До комплекту входить закваска, фермент та інструкція приготування
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    середній

24 грн.
Є в наявності

Белпер Кнолле – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Консистенція сиру змінюється протягом періоду його визрівання, так що протягом першого місяця це – напівм’який сир, який можна намастити на хліб, а віком близько року сир стає твердим, як камінь. Його нарізають стружкою за допомогою спеціального сирного ножа або розламують на маленькі шматочки, як пармезан. Сир має дуже насичений смак, запорукою якого є особливий набір спецій: чорний перець, часник та рожева гімалайська вулканічна сіль надають сиру особливу пікантність. Назва Белпер Кнолле перекладається з німецької як «бульба (трюфель) з Беллу», що є відсиланням до зовнішнього вигляду цього сиру та його схожості з трюфелями. Ну а Белл – це місто у Швейцарії, де було винайдено даний сорт сиру.

Оригінальний Белпер Кнолле готується зі свіжого непастеризованого коров’ячого молока. Сформовані кульки сирної маси змішують із часником та гімалайською сіллю, а потім обвалюють у чорному перці і відправляють у камеру для визрівання. Визрівання сиру може тривати від одного місяця до року.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Швейцарія;
  • Тип сиру: твердий.
  • Тип молока: з сирого коров’ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: щільна, закрита, ламка, розсипчаста.
  • Колір: блідо-жовтий.
  • Смак: міцний, пікантний, гострий.
  • Термін визрівання: від 2 до 12 місяців.

Склад комплекту для приготування сиру «Белпер Кнолле»:

  1. Заквашувальна культура для сиру «Белпер Кнолле» (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

Рівень складності приготування: середній

Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.

Вихід готового сиру: 10 % від обсягу молока

Додатково: для приготування сиру знадобиться свіжий часник, чорний свіжемелений перець, рожева гімалайська сіль

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування  сиру «Белпер Кнолле».

 Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност

Успіхів Вам у домашньому сироробстві!

Ще не було питань.

..
..
..
..
..
..
..
..
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле (рецепт приготовления)
Белпер Кнолле - это твердый швейцарский сыр в форме маленьких шариков в обсыпке из черного перца. Консистенция сыра меняется в течение периода его созревания, так что в первый месяц это - полумягкий сыр, который можно намазать на хлеб, а к году ..
..

Рекомендовані товари

Мітки: сир белпер кнолле, закваска для сиру белпер кнолле, приготувати сир белпер кнолле, домашній сир белпер кнолле, сир у перці, сир у кульках, сир у вигляді кульок, закваски Даніско, закваски Далтон, закваски Danisco, закваски Хансен, закваски Hanse

Рекомендуємо почитати

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Специи и приправы в сыроделии
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..