Для ароматизації та надання легкої гостроти

35 грн.
Є в наявності

Кмин відомий людству з давніх-давен, а потужний цілющий ефект від правильного використання цієї спеції зробив її легендарним фітопрепаратом. Кмин давно полюбився сироробам усього світу, він дуже цікаво розкривається в сирі і надає йому пікантних ноток. 

Кмин звичайний - це яскрава приправа, що містить багато ефірних олій. Тому багато його додавати у зерно не потрібно.

Застосування кмину в сироробстві: спецію можна вносити безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу.

Перед додаванням до сиру цю спецію потрібно обробити: прожарити на сухій сковороді або ошпарити окропом, після чого охолодити. Якщо у вашому рецепті описаний інший спосіб застосування даної спеції, то слід діяти згідно з рецептом

Основні характеристики:

  • склад: цілі насіння кмину
  • колір: від світлого до темно-коричневого
  • запах: солодкуватий, злегка перцевий
  • вага: 50 г  
  • термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі

Виробник: Єгипет

 

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
Какой сыр лучше всего делать для продажи
Специи и приправы в сыроделии