Кмин відомий людству з давніх-давен, а потужний цілющий ефект від правильного використання цієї спеції зробив її легендарним фітопрепаратом. Кмин давно полюбився сироробам усього світу, він дуже цікаво розкривається в сирі і надає йому пікантних ноток.
Кмин звичайний - це яскрава приправа, що містить багато ефірних олій. Тому багато його додавати у зерно не потрібно.
Застосування кмину в сироробстві: спецію можна вносити безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок за допомогою їстівного клею для афінажу.
Перед додаванням до сиру цю спецію потрібно обробити: прожарити на сухій сковороді або ошпарити окропом, після чого охолодити. Якщо у вашому рецепті описаний інший спосіб застосування даної спеції, то слід діяти згідно з рецептом
Основні характеристики:
- склад: цілі насіння кмину
- колір: від світлого до темно-коричневого
- запах: солодкуватий, злегка перцевий
- вага: 50 г
- термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі
Виробник: Єгипет
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Что необходимо для домашнего сыроделия
Сыроделие кажется не ..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Создание натуральной сырной корки (покрытие сырной корки маслом)
Главное преимущество ..
Специи и приправы в сыроделии
Сыр – это тот п..