Маленька форма для сиру «Сердечко» рекомендується для виготовлення сирів і рікотти в домашніх умовах і для фермерського виробництва. Така форма має дуже хороший дренаж і чудово підходить для сирів із пліснявою, таких як Французький нешатель.
Форма у вигляді сердечка виготовлена з харчового пластику і дасть вам змогу отримати маленьку головку сиру вагою 60-80 г.
Сирна головка виходить зовсім невелика - до 80 грамів. Але при цьому сир має дуже вишуканий і акуратний зовнішній вигляд і являє собою готову до вживання сирну порцію (без необхідності відрізати від великого шматка). Досвідчені сирні гурмани обов'язково оцінять таку витончену подачу.
Така форма подачі сиру ідеальна для фуршетів і сирних тарілок, а також це чудовий варіант для «пробників» (на дегустаціях і під час продажу сиру). Цю форму зазвичай беруть набором із трьох-п'яти штук, щоб вийшов набір маленьких головок сиру.
Сири такого розміру часто готують із козячого молока.
Основні характеристики:
- вихід сиру - 60-80 г
- об'єм - 80 мл
- висота - 5 см
- діаметр верхній - 5 см
- діаметр нижній - 5 см
- вага - 4 г
- наявність ніжок - немає
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: Anelli Lodi, Італія
Ще не було питань.

Рекомендуємо почитати
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Какую форму выбрать для приготовления сыра
Формы для сыра - это цела..
Причины горечи КАМАМБЕРА
Очень жалко, когда по..
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Основными условиями д..