Для оригінальних маленьких головок рікоти та сиру
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0389
  • Доступно:
    83 шт.
25 грн.
Є в наявності

Маленька форма для сиру «Сердечко» рекомендується для виготовлення сирів і рікотти в домашніх умовах і для фермерського виробництва. Така форма має дуже хороший дренаж і чудово підходить для сирів із пліснявою, таких як Французький нешатель.  

Форма у вигляді сердечка виготовлена з харчового пластику і дасть вам змогу отримати маленьку головку сиру вагою 60-80 г. 

Сирна головка виходить зовсім невелика - до 80 грамів. Але при цьому сир має дуже вишуканий і акуратний зовнішній вигляд і являє собою готову до вживання сирну порцію (без необхідності відрізати від великого шматка). Досвідчені сирні гурмани обов'язково оцінять таку витончену подачу.

Така форма подачі сиру ідеальна для фуршетів і сирних тарілок, а також це чудовий варіант для «пробників» (на дегустаціях і під час продажу сиру). Цю форму зазвичай беруть набором із трьох-п'яти штук, щоб вийшов набір маленьких головок сиру.

Сири такого розміру часто готують із козячого молока.

Основні характеристики:

  • вихід сиру - 60-80 г
  • об'єм - 80 мл
  • висота - 5 см
  • діаметр верхній - 5 см
  • діаметр нижній - 5 см
  • вага - 4 г
  • наявність ніжок - немає

Матеріал: харчовий пластик

Виробник: Anelli Lodi, Італія

Ще не було питань.

Французский нешатель (рецепт приготовления)
Французский нешатель (рецепт приготовления)
Нешатель - один из старейших французских сыров. Это полумягкий сыр с корочкой из белой плесени, который чаще всего выпускается в форме небольшого сердца. Нешатель делается из пастеризованного коровьего молока и выпускается в небольших головках, ..
..
..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Пропіонові бактерії (Далтон)

Пропіонові бактерії (Далтон)

Пропіонові бактерії для сирів швейцарської групи
82 грн.

Рекомендуємо почитати

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Причины горечи КАМАМБЕРА

Причины горечи КАМАМБЕРА

Очень жалко, когда по..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ