Мікробіальний фермент нового покоління

68 грн.
Є в наявності

Мікробіальний фермент Astromicrobial 2300G  - це фермент нового покоління, який вилучають з чистої культури Rhizomucor miehei. В складі препарату містяться специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом схожі з натуральним сичужним ферментом. При виробництві ферменту не використовуються генно модифіковані організми. 

Фермент ASTRO MICROBIAL 2300G забезпечує:
• Високу сталість процесу виготовлення
• Підвищення виходу сиру
• Покращення органолептичних властивостей
• Економічну вигоду, оскільки досить невеликих концентрацій препарату необхідно для стабільного результату.

Активність Astromicrobial 2300G залежить від рН; чим нижче рН, тим вище активність.
Додавання
хлориду кальцію до молока підвищує активність коагулянту через зниження рН і додатково впливає на процес агрегації. Надмірна кількість хлориду кальцію може призвести до появи гіркоти в сирі.

Склад: Rhizomucor miehei, NaCl і sodium benzoate

Активність: 2300 IMCU/пакет

Норма витрати: 1 - 1,5 г на 100 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування:

  1. Рекомендується розчинити 1 частину коагулянту у 10-50 частинах води перед використанням. Вода для розчинення повинна мати рН нижче 6.4 і не містити хлорину.
  2. Розчинений коагулянт потрібно додати в молоко відразу ж при перемішуванні протягом 2-3 хвилин для кращого розподілу коагулянту в масі молока.
  3. Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується! 

Упаковка: банка ПЕТ

Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.

Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: CALZA CLEMENTE (Італія)

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Наталия / 16.12.2024
А какой срок ?
Администратор Светлана
Срок годности до 27 февраля 2025 г. Но не всегда товары в категории "Акция" имеют короткий срок хранения.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати