Мікробіальний фермент Astromicrobial 2300G - це фермент нового покоління, який вилучають з чистої культури Rhizomucor miehei. В складі препарату містяться специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом схожі з натуральним сичужним ферментом. При виробництві ферменту не використовуються генно модифіковані організми.
Фермент ASTRO MICROBIAL 2300G забезпечує:
• Високу сталість процесу виготовлення
• Підвищення виходу сиру
• Покращення органолептичних властивостей
• Економічну вигоду, оскільки досить невеликих концентрацій препарату необхідно для стабільного результату.
Активність Astromicrobial 2300G залежить від рН; чим нижче рН, тим вище активність.
Додавання хлориду кальцію до молока підвищує активність коагулянту через зниження рН і додатково впливає на процес агрегації. Надмірна кількість хлориду кальцію може призвести до появи гіркоти в сирі.
Склад: Rhizomucor miehei, NaCl і sodium benzoate
Активність: 2300 IMCU/пакет
Норма витрати: 1 - 1,5 г на 100 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування:
- Рекомендується розчинити 1 частину коагулянту у 10-50 частинах води перед використанням. Вода для розчинення повинна мати рН нижче 6.4 і не містити хлорину.
- Розчинений коагулянт потрібно додати в молоко відразу ж при перемішуванні протягом 2-3 хвилин для кращого розподілу коагулянту в масі молока.
- Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується!
Упаковка: банка ПЕТ
Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.
Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: CALZA CLEMENTE (Італія)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Рекомендуємо почитати
Как правильно нарезать сырный сгусток
Чтобы узнать, когда сыр..
Состав сырных заквасок
Если вы хотите получи..
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..