- ...
- Головна
- Ферменти для сиру
- Мікробіальний фермент
Рідкий вегетаріанський хімозин CHY-MAX M 1000 (Хансен)
-
Рейтинг:
- Модель:0201
- Доступно:5 шт.
CHY-MAX® М 1000 – це чистий стандартизований розчин хімозину, виготовлений глибокою ферментацією рослинного субстрату. Продукт містить молокозгортаючий ензим з високою специфічною активністю на каппа-казеїн, що забезпечує дуже гарне згортання молока. Загальна активність також позитивно впливає на формування аромату і смаку і текстури сиру. Активним молокозгортаючим ферментом є хімозин
CHY-MAX® M 1000 можна використовувати для виробництва будь-якого типу сиру: тверді, напівтверді, м'які, сири з пліснявою, низькожирні та сири для переробки.
Фермент CHY-MAX Extra NB сертифікований для виготовлення кошерних та халяльних сирів.
Склад: вода, хлорид натрію, бензоат натрію E211 (<= 0,5%), хімозин
Активність: 1000 IMCU/g
Норма витрати: 1 мл на 20 - 50 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна мати рН <6,4 та бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу коагулянту в молоці.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Маса нетто: 30 мл в середньому вистачає для згортання 600-1500 л молока; 100 мл на 2 -5 тонн молока
Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.
Виробник: Chr. Hansen (Данія)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Рекомендовані товари
Каструля з нержавіючої сталі на 13 л, кришка з нержавійки
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
АКЦІЯ! Клей-латекс POLICOBERT для сиру та ковбаси (прозорий)
БАКТРІЛОН-А - засіб для дезінфекції поверхонь та продуктів
Мікробіальний фермент ASTRO MICROBIAL 2300G (Італія)
Рідкий вегетаріанський хімозин RENMAX 600L (Туреччина)
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)
Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)
Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)
Лізоцим Afilact Instant (Хансен)
Набір цифр для маркування сиру (1000 штук)
Каструля з нержавіючої сталі на 30 л, кришка з нержавійки
Рідкий вегетаріанський хімозин ASTRO CHYMOSIN 1000L (Італія)
Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..