Бутилочний колір латексу
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0135
  • Доступно:
    В наличии

152 грн. 129 грн.
В наличии

Антимікробне латексне покриття POLICOBERT необхідне для сироваріння для того, щоб запобігти руйнуванню скоринки сиру та перешкодити розвитку на ній слизу і плісняви, а також допомагає зменшити втрату маси сиру, підвищує якість готового продукту і скорочує витрати на догляд за сиром під час дозрівання.

Латексне покриття POLICOBERT являє собою водну дисперсію з вініловим кополімером, яке утворює при висиханні на поверхні сиру гладку і гнучку плівку. Таке покриття не тільки захищає продукт від розвитку хвороботворних бактерій, а й сприяє швидкому визріванню сиру твердих сортів. Латексне покриття має зелений (бутилочний) колір і легко видаляється з поверхні готового продукту. Латексне покриття POLICOBERT сприяє визріванню сиру і підтримує оптимальний рівень вологості.

Спосіб застосування: 

  1. Перед застосуванням латексне покриття POLICOBERT необхідно збовтати. 
  2. Потім налийте необхідну кількість емульсії в миску і за допомогою губки або пензлика нанесіть на поверхню сиру. 
  3. Спочатку обробіть один бік сирної головки, дочекайтеся висихання, потім нанесіть покриття на інший бік. 
  4. Для отримання більш товстої плівки рекомендується наносити латексне покриття у 2 шари.

Більш докладно про те, як наносити латекс на сир, можна прочитати в нашому БЛОЗІ.

Основні характеристики: 

  • колір - після висихання виходить бутилочний (темно-зелений) колір
  • температурний діапазон зберігання покриття - від +5 °С до + 25 °С
  • однорідність: перед застосуванням обов'язково перемішати

Термін придатності та умови зберігання: 12 місяців за умови перевезення і зберігання за температури не нижче +5 °С. Дата вироблення вказана на упаковці. 

Після закінчення 12 місяців латексне покриття придатне для використання, може незначно підвищитися в'язкість, що не позначається на кінцевому продукті. 

Варіанти для замовлення: 0,2 кг, 0,5 кг, 1 кг, 3 кг.

Виробник: «Becor Barbanza», Іспанія

Анна / 07.05.2022
Доброго дня. Буде зелений латекс?
Администратор Светлана
Должны получить ближе к июню.
Манчего (рецепт приготовления)
Манчего (рецепт приготовления)
Манчего - это твердый испанский сортам. Манчего производится в регионе Ла-Манча исключительно из цельного молока овец местной породы. Головка сыра Манчего несколько напоминает бочонок и весит около 2 кг. Ее диаметр составляет около 25 ..
Пошехонский сыр (рецепт приготовления)
Пошехонский сыр (рецепт приготовления)
Пошехонский сыр - это твердый сычужный невареный прессованный сыр с пластичной текстурой и небольшим количеством естественных глазков округлой формы. Пошехонский сыр характеризуется коротким сроком созревания, малым количеством и размером глазко..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Покрытие сыра латексом

Покрытие сыра латексом

Чтобы предупредить разруш..

Дефекты сыра и как их избежать