Смак базиліка чудово розкривається у сирі

38 грн.
Є в наявності

Базилік сушений - це відмінної якості листя зеленого базиліка, правильно висушене із збереженням ефірних олій та всіх корисних властивостей.

Базилік - гіркувато-терпкого смаку пряна трава, яка широко застосовується в кулінарії загалом і в сироваріння зокрема. Залежно від сорту, базилік має сильний аромат запашного перцю, лимона, гвоздики або іншого. У будь-якому випадку аромат базиліка дуже яскравий і добре відомий. Базилік містить у собі цілу криницю цінних хімічних сполук та елементів. Лише ефірної олії в листі і стеблах знаходиться не менше 1,5%.

Як і будь-яка приправа у базиліка є свої особливості використання - не додавайте його занадто багато. 

Ця трава має складний смак, який розкривається поступово - спочатку відчувається гіркуватість, а потім він здається солодкуватим.

Застосування базиліка в сироробстві: можна вносити як безпосередньо в сирне зерно перед пресуванням, так і наносити на поверхню готових сирних головок. Поєднуючи базилік із зеленим барвником можна отримати сир "Зелений Песто".

Перед додаванням у сир цю спецію слід обробити: заварити окропом або прожарити на сухій сковороді і охолодити. Якщо у вашому рецепті описаний інший спосіб застосування базиліку, то слід діяти згідно з рецептом.

Сири, посипані сушеним базиліком набувають дуже цікавого пікантного смаку.

Основні характеристики:

  • склад: базилик сушений
  • колір зелений зовнішній
  • вигляд: сухе подрібнене листя зеленого базиліка
  • вага: 50 г

Термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі

Виробник: Єгипет

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Базилік сушений, сухий базилік, базилік зелений, базилік сухий, сухий зелений базилік, спеції для сироробства, спеції для сиру

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
Какой сыр лучше всего делать для продажи
Специи и приправы в сыроделии