Лакмусові смужки для проведення pH-тестів
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0133
  • Доступно:
    В наличии
45 грн.
В наличии

Для сировара, який бажає отримувати стабільний результат на різних партіях молока, лакмусові смужки рН - просто незамінна річ! Адже загальновідомий той факт, що кислотність молока навіть від одного виробника може змінюватися від партії до партії. Що, відповідно, може спричинити зміну дозувань компонентів сиру, а також коригування технологічного ланцюжка.

Лакмусові смужки pH купити рекомендовано як для домашнього використання. За допомогою pH-тесту в смужках ви зможете визначити кислотно-лужний баланс будь-якого рідкого середовища. PH-тести підходять для визначення якості молока, кислотності води, сечі. З їхньою допомогою ви зможете перевірити pH для акваріума і басейнів, провести контроль питної, природної та інших вод.

Існують речовини, здатні змінювати своє забарвлення в присутності лугів і кислот - індикатори. Ними просочують фільтрувальний папір, який згодом вмочують у необхідний тестований розчин і, порівнюючи з доданою колірною шкалою, визначають значення рН. Серед безлічі індикаторів найпопулярнішим є лакмус (фарбувальна речовина, яку добувають із певного виду лишайників).

Звісно, лакмусові індикаторні смужки не настільки точні та чутливі, як спеціальні прилади - рН-метри. Але, з огляду на високу вартість рН-метрів, багато хто віддає перевагу в домашніх умовах використовувати саме лакмусові індикаторні смужки, які дають змогу визначити кислотність середовища з точністю до одиниці.

Цей лакмусовий папір для pH-тестів має широкий діапазон вимірювання:

1-3 - висока кислотність
4-6 - кислотне середовище
7 - нейтральний
8-11 - лужне середовище
12-14 -високий рівень лужності

Упаковка паперу містить 80 лакмусових тест-смужок.

Шкала представлена значеннями: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14.

Як застосовувати: занурте індикаторну смужку в досліджувану рідину на 2-3 секунди, потім витягніть, зачекайте 15 секунд і порівняйте забарвлення індикаторної смужки з колірною шкалою, що нанесена на пакування.

Основні характеристики: 

  • діапазон вимірювання: 1,0 - 14,0
  • крок вимірювання: 1
  • кількість: 80 штук

Виробник: Китай

Ще не було питань.

Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела італійська (рецепт приготування)
Моцарела – це легендарний італійський сир білосніжного кольору групи Паста Філата (витяжні сири), який традиційно отримують з молока чорних буйволиць. Але можна приготувати моцарелу зі звичайного коров’ячого молока. Існує 2 варіанти моцарели: топлена..
Качокавалло (рецепт приготовления)
Качокавалло (рецепт приготовления)
Качокавалло - итальянский сыр семейства Паста Филата, то есть вытяжной, ближайший родственник Моцареллы и Проволоне. Сыр имеет грушевидную форму и созревает в подвалах, перевязанный за горлышко и подвешенный к перекладине. Как правило, сыры созр..
Пон-Левек (рецепт приготовления)
Пон-Левек (рецепт приготовления)
Пон-Л'Эвек (Пон-Левек) - это один из вкуснейших и древнейших французских мягких сыров. Пон-л'Эвек раньше называли "ангелочком": обладая миниатюрными формами (квадрат со стороной 10,5 - 11,5 см), этот сыр, покрытый розовато-оранжевой корочкой под..
Чеддер (рецепт приготовления)
Чеддер (рецепт приготовления)
Чеддер - это самый знаменитый английский сыр. Это классический твердый сыр из пастеризованного коровьего молока с плотной, крошащейся текстурой, имеющий бледновато-желтый цвет теста. Некоторые фермеры подкрашивают Чеддер натуральным красителем а..
..
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Форма для сирної паски на 500 гр

Форма для сирної паски на 500 гр

Розбірна форма для сирної паски вагою 500 гр
58 грн.

Рекомендуємо почитати

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..

Хранение молока после дойки

Хранение молока после дойки

Даже если вы держите ..