Набір цифр для сиру призначений для обліку та маркування сирних голівок після варіння. Зазвичай цифри застосовуються у ситуації, коли вироблення сиру відбувається постійно, на витримці накопичується велика кількість сирних головок і їх необхідно розрізняти, кожну окрему партію.
Можна маркувати таку інформацію:
- номер партії;
- дату варіння;
- зашифрувати конкретну технологію варіння і т.д.
Цифри має сенс застосовувати разом з журналом варіння (журнал сироділу), куди заноситиметься інформація про особливості конкретного варіння і про нанесене на неї маркування.
Спосіб застосування: обдати окропом та втиснути в поверхню свіжоприготовленого сиру.
Цифри можуть застосовуватися багаторазово. Термін придатності не обмежений.
Основні характеристики:
- висота – 15 мм
- колір - синій
- кількість – по 100 шт. кожного найменування від 0 до 9.
- матеріал - харчовий полімерний матеріал
Виробник: Україна
Ще не було питань.