Після висихання стає прозорим

152 грн. 129 грн.
Є в наявності

Клей-латекс POLICOBERT - це безбарвний (прозорий) латекс для сиру (для ковбаси), що є чудовим способом не тільки захистити сир від зовнішніх впливів на період його визрівання, а й зберегти його колір і фактуру в незмінному первісному вигляді. Крім того, клей-латекс відмінно використовувати для приклеювання спецій, трав і квітів під час художнього оформлення сирів із тривалою витримкою. Аналогічно можна застосовувати клей-латекс для закріплення спецій на ковбасі. 

Клей-латекс POLICOBERT являє собою водну дисперсію з вініловим кополімером, що утворює під час висихання на поверхні сиру гладку та гнучку плівку. Таке покриття не тільки захищає продукт від розвитку хвороботворних бактерій, а й сприяє швидкому визріванню сиру твердих сортів. 

Клей-латекс має білий колір, але вже після висихання на продукті він втрачає колір і стає прозорим.

Переваги використання покриття:

  • сприяє меншій витраті спецій для покриття на сир чи ковбасу;
  • спеції / трави щільно покривають продукт і не обсипаються;
  • покриття має антимікробну дію, в результаті під спеціями/травами не утворюється цвіль

Спосіб застосування: 

  1. Перед застосуванням латексне покриття POLICOBERT необхідно збовтати. 
  2. Потім налийте необхідну кількість емульсії в миску і за допомогою губки або пензлика нанесіть на поверхню сиру. 
  3. Спочатку обробіть один бік сирної головки, дочекайтеся висихання, потім нанесіть покриття на інший бік. 
  4. Для отримання більш товстої плівки рекомендується наносити латексне покриття у 2 шари.
  5. Якщо ви хочете на поверхні сиру закріпити спеції або квіти, то це необхідно робити на етапі нанесення клей-латексу. 

 

Більш докладно про те, як наносити латекс на сир, можна прочитати в нашому БЛОЗІ.

Основні характеристики: 

  • колір - після висихання виходить теракотовий колір
  • температурний діапазон зберігання покриття - від +5 °С до + 25 °С
  • однорідність: перед застосуванням обов'язково перемішати

Термін придатності та умови зберігання: 12 місяців за умови перевезення і зберігання за температури не нижче +5 °С. Дата вироблення вказана на упаковці. 

Після закінчення 12 місяців латексне покриття придатне для використання, може незначно підвищитися в'язкість, що не позначається на кінцевому продукті. 

Варіанти для замовлення: 0,2 кг, 0,5 кг, 1 кг, 3 кг.

Виробник: «Becor Barbanza», Іспанія

Елена / 26.12.2022
Он сьедобен? Если приклеивать приправы значит можно его есть вместе с этими приправами?
Администратор Светлана
Клей-латекс не съедобный, он образует съемную пленку на поверхности сыра, а вместе со специями или цветами будет выполнять эстетическую функцию

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Дефекты сыра и как их избежать
Специи и приправы в сыроделии