СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + рецепт
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0063
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    высокий

25 грн.
Є в наявності

Стілтон - це англійський сорт сиру з блакитною пліснявою. Стілтон - єдиний англійський сир, чиє найменування захищене по регіону походження. Справжній Стілтон може проводитися тільки на території Англії.

Тіло Стілтона циліндричної форми і пронизане унікальним малюнком з блакитних прожилок благородної плісняви Penicillium Roqueforti, що розходяться радіально від центру до країв, а скоринка має натуральний коричневий відтінок, найбільш темний у витриманих сирів. Важливою умовою виготовлення правильного Стілтона є повна відсутність механічного тиску на нього. Сир має насичений і пряний смак цінується по всьому світу.

Стилтон не слід подавати холодним, прямо з холодильника. Дайте йому постояти якийсь час при кімнатній температурі і зігрітися, і тоді багаті аромат і смак сиру розкриються повністю.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Англія
  • Тип сиру: напівм'який сир з блакитною пліснявою
  • Тип молока: з пастеризованого коров'ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко)
  • Текстура: кремова, ламка, гладка
  • Колір: від блідо до насичено жовтого
  • Смак: пряний, насичений
  • Термін визрівання: від 3 до 6 місяців

Склад комплекту для приготування сиру «Стілтон»:

  1. Мезофільна закваска (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
  3. Культура блакитної плісняви Penicillium roqueforti ( Dalton, Італія)

При купівлі набору на 100 л молока мірна ложечка в ПОДАРУНОК! 

Рівень складності приготування: високий

Термін зберігання комплекту: 1 місяць в холодильнику, 1 рік за умови зберігання закваски в морозилці, а ферменту в холодильнику
Вихід готового сиру: 12% від обсягу молока

УВАГА! У комплект входить детальна роздрукована інструкція приготування сиру «СТІЛТОН»

Перед замовленням обов'язково ознайомтеся в рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас будинку.

Удачі Вам в домашньому сироварінні!

Ще не було питань.

Стилтон (рецепт приготовления)
Стилтон (рецепт приготовления)
Стилтон - это английский сорт сыра с голубой плесенью. Стилтон считается одним из лучших сыров с голубой плесенью в мире. Этот сыр делается в Англии со времен средневековья. Сыр сочетает гладкую, нежную текстуру, превосходный вкус Чеддера и..
..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)

Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)

Для елітних витриманих сирів
85 грн.
Закваска для сиру ІМЕРЕТИНСЬКИЙ
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ІМЕРЕТИНСЬКИЙ

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
18 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Для напівтвердих та твердих сирів
82 грн.
Термофільна закваска SLBH (Biochem Lactoferm)

Термофільна закваска SLBH (Biochem Lactoferm)

Закваска з болгарською паличкою та хельветикус
75 грн.

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ