- Модель:0063
- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:высокий
Стілтон - це англійський сорт сиру з блакитною пліснявою. Стілтон - єдиний англійський сир, чиє найменування захищене по регіону походження. Справжній Стілтон може проводитися тільки на території Англії.
Тіло Стілтона циліндричної форми і пронизане унікальним малюнком з блакитних прожилок благородної плісняви Penicillium Roqueforti, що розходяться радіально від центру до країв, а скоринка має натуральний коричневий відтінок, найбільш темний у витриманих сирів. Важливою умовою виготовлення правильного Стілтона є повна відсутність механічного тиску на нього. Сир має насичений і пряний смак цінується по всьому світу.
Стилтон не слід подавати холодним, прямо з холодильника. Дайте йому постояти якийсь час при кімнатній температурі і зігрітися, і тоді багаті аромат і смак сиру розкриються повністю.
Характеристики готового сиру:
- Країна походження: Англія
- Тип сиру: напівм'який сир з блакитною пліснявою
- Тип молока: з пастеризованого коров'ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко)
- Текстура: кремова, ламка, гладка
- Колір: від блідо до насичено жовтого
- Смак: пряний, насичений
- Термін визрівання: від 3 до 6 місяців
Склад комплекту для приготування сиру «Стілтон»:
- Мезофільна закваска (Dalton, Італія)
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
- Культура блакитної плісняви Penicillium roqueforti ( Dalton, Італія)
При купівлі набору на 100 л молока мірна ложечка в ПОДАРУНОК!
Рівень складності приготування: високий
Термін зберігання комплекту: 1 місяць в холодильнику, 1 рік за умови зберігання закваски в морозилці, а ферменту в холодильнику
Вихід готового сиру: 12% від обсягу молока
УВАГА! У комплект входить детальна роздрукована інструкція приготування сиру «СТІЛТОН»
Перед замовленням обов'язково ознайомтеся в рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас будинку.
Удачі Вам в домашньому сироварінні!
Ще не було питань.

Рекомендуємо почитати
Виды форм для приготовления сыра
Для изготовления различны..
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
При переработке как с..
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Основными условиями д..