СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + рецепт
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0063
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    высокий

25 грн.
Є в наявності

Стілтон - це англійський сорт сиру з блакитною пліснявою. Стілтон - єдиний англійський сир, чиє найменування захищене по регіону походження. Справжній Стілтон може проводитися тільки на території Англії.

Тіло Стілтона циліндричної форми і пронизане унікальним малюнком з блакитних прожилок благородної плісняви Penicillium Roqueforti, що розходяться радіально від центру до країв, а скоринка має натуральний коричневий відтінок, найбільш темний у витриманих сирів. Важливою умовою виготовлення правильного Стілтона є повна відсутність механічного тиску на нього. Сир має насичений і пряний смак цінується по всьому світу.

Стилтон не слід подавати холодним, прямо з холодильника. Дайте йому постояти якийсь час при кімнатній температурі і зігрітися, і тоді багаті аромат і смак сиру розкриються повністю.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Англія
  • Тип сиру: напівм'який сир з блакитною пліснявою
  • Тип молока: з пастеризованого коров'ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко)
  • Текстура: кремова, ламка, гладка
  • Колір: від блідо до насичено жовтого
  • Смак: пряний, насичений
  • Термін визрівання: від 3 до 6 місяців

Склад комплекту для приготування сиру «Стілтон»:

  1. Мезофільна закваска (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
  3. Культура блакитної плісняви Penicillium roqueforti ( Dalton, Італія)

При купівлі набору на 100 л молока мірна ложечка в ПОДАРУНОК! 

Рівень складності приготування: високий

Термін зберігання комплекту: 1 місяць в холодильнику, 1 рік за умови зберігання закваски в морозилці, а ферменту в холодильнику
Вихід готового сиру: 12% від обсягу молока

УВАГА! У комплект входить детальна роздрукована інструкція приготування сиру «СТІЛТОН»

Перед замовленням обов'язково ознайомтеся в рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас будинку.

Удачі Вам в домашньому сироварінні!

Ще не було питань.

Стилтон (рецепт приготовления)
Стилтон (рецепт приготовления)
Стилтон - это английский сорт сыра с голубой плесенью. Стилтон считается одним из лучших сыров с голубой плесенью в мире. Этот сыр делается в Англии со времен средневековья. Сыр сочетает гладкую, нежную текстуру, превосходный вкус Чеддера и..
..
..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ