Для перекладання сирного згустку у форми
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0139
  • Доступно:
    В наличии

62 грн.
В наличии

Ложка - друшляк - незамінна річ на будь-якій кухні взагалі і для сироваріння зокрема. Ідеально підходить для перемішування молока та наповнення сирних форм. Перфорований ківш ложки дає змогу сироватці вільно витікати з отворів, тим самим полегшуючи процес пресування сиру у формах.

Ложка-друшляк виготовлена з харчового пластику, має безліч отворів, що дасть змогу відокремити сироватку ще на стадії перекладання сирної маси у форми.

Основні характеристики:

  • розмір виробу - 33 х 12 см 
  • діаметр отворів - 3 мм
  • колір - з наявності
  • матеріал - харчовий пластик
  • робоча температура - 180 °С

Виробник: Китай

Ще не було питань.

Лабне (рецепт приготування)
Лабне (рецепт приготування)
Лабне – це крем-сир, приготований з йогурту. Він є традиційним продуктом кухні країн Середнього Сходу. Особливо даний сир є популярним у Лівані.Із сиру Лабне часто роблять кульки, які обвалюють у травах або спеціях. Сир Лабне можна подавати у свіжому..
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола – це італійський сир із різновиду свіжих сирів, яких в Італії нараховують доволі багато. Існують 2 версії походження назви даного сиру. За першою версією сир назвали rubeole, тобто «червоний», оскільки у дозрілого сиру скоринка набуває червон..
Філадельфія (рецепт приготування)
Філадельфія (рецепт приготування)
Філадельфія – популярний американський вершковий сир, який виготовляється із суміші молока та вершків. Він відрізняється від інших сирів тим, що йому для визрівання не потрібно багато часу. Філадельфія має м’який вершковий смак та кремову консистенці..
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне – м’який свіжий італійський сир. Сир має густу кремоподібну консистенцію і дуже високий процент жирності (від 60 %). Маскарпоне є невід’ємною частиною багатьох італійських десертів, таких як тірамісу. Рецепт маскарпоне настільки простий, щ..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Производство ТВОРОГА разными способами
Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..

Хранение молока после дойки

Хранение молока после дойки

Даже если вы держите ..