Заквасочні культури італійського виробника ALCE

Привіт шановні покупці. Команда інтернет-магазину "ДОМАШНІЙ ГАСТРОН" рада вітати Вас!

Сьогодні ми хочемо поділитися чудовою новиною! Тепер в Україні можна придбати легендарні заквасувальні культури італійського виробника ALCE

Корпорація ALCE GROUP заснована в 1950 році в Італія. Корпорація займається розробкою широкого спектру заквасувальних культур для різних видів сирів і кисломолочних продуктів. 

Особливий інтерес представляють моновидові концентати, наприклад, Болгарська паличка LB, HELVETICUS. Для створення пробіотичних молочних продуктів і сиру застосовують спеціалізовані пробіотичні культури, наприклад BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM.  

Заквасочні культури компанії «ALCE GROUP» (Італія) мають ряд переваг:

  • закваски прямого внесення, тобто відсутність процесу приготування виробничої закваски, пов'язаного з високою трудомісткістю, енерговитратами та ризиком втрати активності заквасок;
  • закваски не вимагають попередньої активації;
  • забезпечення постійної рівноваги між штамами;
  • висока активність заквашувальних культур;
  • покращення аромату за допомогою спеціальних ароматоутворюючих структур;
  • відсутність постокиснення в кінцевому продукті, так званий, «стоп-ефект».

Окрім заквашувальних культур компанія ALCE виробляє натуральні сичужні ферменти: рідкий сичужний фермент ROSSO 80/20, сухий сичужний фермент "Natural EXTRA", нативні сичужні пасти: теляча, козяча, овеча.

В останні десятиліття компанією ALCE було розроблено інноваційні технології більш ефективного відновлення сироваткових білків у процесі виготовлення рикотти, тому розроблено спеціальну сіль для рікотти.

04.10.2024

Вам може стати в нагоді: