Температурний діапазон від -50°C до +300°C
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0442
  • Доступно:
    1 шт.
310 грн.
Є в наявності

Цифровий термометр-таймер ТА278 з виносним датчиком - це професійний прилад, призначений для приготування м'ясних страв різного ступеня прожарювання, вимірювання температури молока і води. Завдяки термометру ТА 278 Ви без особливих зусиль зможете контролювати температуру молока в процесі нагрівання, пастеризації, а вбудований таймер прозвучить при досягненні заданої температури.

Також термометр ТА278 можна використовувати для духовок.

Переваги та особливості термометра ТА-278:

  • Великий діапазон вимірюваних температур: від -50°C до +300°C
  • Щуп з харчової нержавіючої сталі та армований провід, здатний витримати значні температурні перепади.
  • Металева частина щупа стійка до рідин (можна вимірювати температуру молока, води)
  • Звукова індикація
  • Режим таймера
  • Вибір одиниць вимірювання: ºС/ºF
  • Простий, інтуїтивний інтерфейс

Технічні характеристики:

  • Температурний діапазон: -50°C... +300°C
  • Діапазон таймера: 99 годин 59 хвилин 59 секунд
  • Роздільна здатність: 1°C
  • Похибка: ±1°C
  • Одиниці вимірювання: ºС/ºF
  • Вимірювальний зонд: Ø5х160 мм
  • Розмір: 35.5х4.5х2.5 см
  • Матеріал: ABS + нержавіюча сталь 304
  • Живлення: 1 батарейка ААА в коплекті
  • Довжина вилки 16 см

Виробник: Китай

Ще не було питань.

Уроки сыроделия в Харькове
Уроки сыроделия в Харькове
   Попробуйте и научитесь самостоятельно готовить сыр на мастер-классах в г. Харьков        Друзья, на уроках сыроделия вас научат настоящему искусству приготовления сыра!       Это просто! ..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Форма для рикотти та сиру "Скуаквероне" на 300-400 г (D10,5 см, h8 см)

Форма для рикотти та сиру "Скуаквероне" на 300-400 г (D10,5 см, h8 см)

Форма для м'якого сиру "Скуаквероне" до 400 г
138 грн.

Рекомендуємо почитати

Приготовление раствора сычужного фермента
Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..

Что необходимо для домашнего сыроделия
Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..