У процесі приготування сиру або варіння шинки в домашніх умовах вам доведеться дотримуватися температурного режиму рідини і в цьому вам допоможе термометр. Відмінно з цим завданням впорається механічний термометр для рідини з кріпленням до стінки каструлі або іншої ємності.
Такий термометр зручний в експлуатації, оскільки ви зможете відстежувати температуру рідини без особливих зусиль, вам не доведеться його тримати в руках. Крім того, виділений діапазон температури з 60 до 70 ºС дасть вам змогу легко контролювати температуру пастеризації молока.
Прилад виготовлений з нержавіючої сталі, довговічний, має привабливий дизайн. Циферблат захищений оргсклом, що витримує перепади температур.
Датчик вимірювання температури знаходиться на кінці щупа, тому достатньо опустити термометр у рідину на 1,5-2 см.
Технічні характеристики:
- довжина щупа - 12,5 см
- діаметр циферблата - 3 см
- діапазон вимірювання - від 0°С до 120ºС
- матеріал - нержавіюча сталь
- колір - сріблястий
Виробник: Китай
Ще не було питань.




















Рекомендуємо почитати
Приготовление раствора сычужного фермента
Перед тем, как вносит..
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Что необходимо для домашнего сыроделия
Сыроделие кажется не ..
Причины горечи КАМАМБЕРА
Очень жалко, когда по..