Мікробіальний фермент Marzyme МТ 2200 належить до групи коагулянтів мікробіологічного походження, отриманих з штаму, що належить до виду Mucor miehei. Використовують у сироробстві як альтернативу сичужним ферментам тваринного походження.
Застосування ферменту мікробіального (рослинного) походження дозволить отримати щільний згусток за короткий час.
Склад: протеаза Mucor meihei
Активність: 2080-2305 IMCU/грам
Норма витрати: 2 гр на 100 л молока (0,2 гр на 10 л молока)
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування:
- Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 37℃ (така ж, як і температура внесення багатьох заквасок).
- Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
- Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
- Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується!
Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 10 гр (в середньому вистачає для згортання 500 л молока)
Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.
Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Danisco France SAS
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Ще не було питань.
Мітки: Рідкий мікробіальний фермент фірми Danisco, вегетаріанський фермент, рідкий вегетаріанський фермент для сиру, фермент для сиру фірми Danisco, фермент для сиру Даниско, купити рідкий вегетаріанський фермент для сиру Даниско