Фермент нетваринного походження для всіх видів сирів на 500 л

93 грн.
Є в наявності

Мікробіальний фермент Marzyme МТ 2200 належить до групи коагулянтів мікробіологічного походження, отриманих з штаму, що належить до виду Mucor miehei. Використовують у сироробстві як альтернативу сичужним ферментам тваринного походження.

Застосування ферменту мікробіального (рослинного) походження дозволить отримати щільний згусток за короткий час.

Склад: протеаза Mucor meihei

Активність: 2080-2305 IMCU/грам

Норма витрати: 2 гр на 100 л молока (0,2 гр на 10 л молока)

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування:

  1. Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 37℃ (така ж, як і температура внесення багатьох заквасок). 
  2. Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
  3. Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
  4. Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується!

Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 10 гр (в середньому вистачає для згортання 500 л молока)

Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати.

Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Danisco France SAS

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Рідкий мікробіальний фермент фірми Danisco, вегетаріанський фермент, рідкий вегетаріанський фермент для сиру, фермент для сиру фірми Danisco, фермент для сиру Даниско, купити рідкий вегетаріанський фермент для сиру Даниско

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Определение коагуляции и флокуляции в сыроделии
Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока для сыроделия

Пастеризация молока –..