Протигрибковий безпечний біоконсервант

196 грн.
Є в наявності

Нізин - це натуральний харчовий консервант, який є дуже ефективним, безпечним і не має побічних ефектів. Природний антимікробний консервант Нізин складається з декількох тісно пов'язаних поліпептидів, які використовуються з метою запобігання псування та продовження терміну придатності різних харчових продуктів шляхом пригнічення грампозитивних бактерій та патогенів.

Склад: нізин (Е 234)

Сфера застосування: свіжий сир, зрілий сир, кремові вироби, молочні десерти, йогурти, ароматизоване молоко та молочні напої, плавлений сир і сирні спреди, плавлений сир із приправами, кисломолочний та зернистий сир,  фруктові та овочеві наповнювачі, соуси та закуски, сирні нарізки і начинки, м'ясні продукти і продукти бродіння, такі як пиво.

Основні переваги:

  • Природнє не тваринне походження
  • Ефективно пригнічує грампозитивні бактерії і контролює такі патогенні організми, як Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, і Bacillus cereus
  • Продовжує термін зберігання
  • Ефективний в широкому діапазоні значень рН (3-8)
  • Забезпечує бажаний смак їжі

Норма внесення: фактичне дозування залежить від природи продукту, для якого він призначений.

  • молочні продукти: 0,05 - 0,1 г/кг
  • м'ясні продукти: 0,05 - 0,15 г/кг

Спосіб використання: слід додавати в теплі оброблені продукти харчування шляхом диспергування в харчовому субстраті до процесу нагрівання, можна додавати безпосередньо в їжу у вигляді сухого порошку або у вигляді попередньої суспензії у
воді чи молоці.

Умови зберігання: при температурі від +5 до +20ºС. Захищати від прямої дії світла, не заморожувати.

Термін зберігання 24 місяця

Країна походження: Нідерланди

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: нізин, антимікробний засіб, антимікробний препарат нізин, антимікробний аген нізин, природний антимікробний засіб, Е 234, природний антибіотик, препарат проти плісняви, препарат для молока, молочний консервант

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Дефекты сыра и как их избежать
Характеристика РАССОЛА ДЛЯ ПОСОЛКИ СЫРА