Рідкий хімозин 100% для всіх видів сирів

76 грн.
Є в наявності

Фермент RENMAX 600 L (РЕНМАКС 600 Л) - це 100% хімозин нетваринного походження, призначений для згортання молока, отриманий шляхом ферментації штаму Kluyveromyces lactis та представлений в рідкій формі.

Фермент сприяє розщепленню каппа-казеїну, що обумовлює хороше утворення згустку.

Оптимальна активність ферменту досягається при температурі 42,5 ° C  та рН 6,60 молока.

Фермент RENMAX 600 L не активний при температурі вище 55°C і нижче 15°С.

Вегетаріанський хімозин RENMAX 600 L можна використовувати як дешевшу альтернативу сичужним ферментам тваринного походження для сирів з тривалою витримкою.

Склад: 100% хімозин

Активність: 600 IMCU/ml

Норма витрати: тверді та м'які сири – 4–5 мл на 100 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 1200 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 4000 л молока).

Термін зберігання: 24 місяця. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: «MAYASAN A.S.» Туреччина

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Получение сырного сгустка

Получение сырного сгустка

Один из немаловажный ..