Фермент RENMAX 600 L (РЕНМАКС 600 Л) - це 100% хімозин нетваринного походження, призначений для згортання молока, отриманий шляхом ферментації штаму Kluyveromyces lactis та представлений в рідкій формі.
Фермент сприяє розщепленню каппа-казеїну, що обумовлює хороше утворення згустку.
Оптимальна активність ферменту досягається при температурі 42,5 ° C та рН 6,60 молока.
Фермент RENMAX 600 L не активний при температурі вище 55°C і нижче 15°С.
Вегетаріанський хімозин RENMAX 600 L можна використовувати як дешевшу альтернативу сичужним ферментам тваринного походження для сирів з тривалою витримкою.
Склад: 100% хімозин
Активність: 600 IMCU/ml
Норма витрати: тверді та м'які сири – 4–5 мл на 100 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 1200 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 4000 л молока).
Термін зберігання: 24 місяця. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: «MAYASAN A.S.» Туреччина
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Ще не було питань.