
Афінаж сиру – це процес контрольованого дозрівання сиру, який відповідає за смак, колір, запах, текстуру та зовнішній вигляд.
Показано з 1 по 17 із 17 (всього сторінок: 1)
МИ ПРАЦЮЄМО, ЩОБ УКРАЇНА
СТАЛА КРАЩОЮ !
Мезофільні закваски
Термофільні закваски
Мезофільно-термофільні закваски
Ароматоутворюючі закваски
Пропіонові бактерії
Захисні закваски
Моновидові концентрати
Закваски ДАНІСКО (Danisco) для сиру
Закваски Хансен (Hansen) для сиру
Закваски Сакко (Sacco) для сиру
Закваски Алче (ALCE) для сиру
Закваски ДАЛТОН (Dalton) для сиру
Закваски БІОЧЕМ (Biochem Lactoferm)
В кошику немає товарів :(

Афінаж сиру – це процес контрольованого дозрівання сиру, який відповідає за смак, колір, запах, текстуру та зовнішній вигляд.