Сухі квіти синьої волошки

40 грн.
Є в наявності

Сухі квіти волошки – це натуральний скарб природи, збережений у зручній формі для використання у кулінарії та приготуванні чаю. Ці ніжні та ароматні квіти волошки додають нотки свіжості та краси у вашу кухню. Висушені квітки волошки мають природний колір.

Корисні властивості волошки унікальні, ця квітка багата цінними речовинами і здатна надавати комплексну дію на організм. У квітках і траві волошка містяться флавоноїди, ацетилен, кумарини, мінеральні солі калію, кальцію, магнію, заліза та міді. Також до складу входять вітаміни: аскорбінова кислота та вітамін А. Завдяки такому складу, волошка має протизапальну, протимікробну, потогінну, сечогінну, легку жовчогінну та зміцнюючу дію.

Застосування: сухі квіти можуть бути використані для приготування чаю, кулінарних страв, прикраси тортів, для афінажу сирів, для салатів і багатьох інших кулінарних експериментів. Сухоцвіт волошка використовується як приправа при консервуванні та в м'ясних продуктах, має аромат м'яти, гвоздики і лимона. Застосовуються для виготовлення паштетів, консервів, ковбас, при засолках.

Для афінажу сиру ви можете самостійно скласти суміш, користуючись такими варіантами:

  1. варіант: пелюстки троянди, календула, волошка, квіти жасмину
  2. варіант: мальва квіти, пелюстки троянди, волошка, календула
  3. варіант: італійські трави, пелюстки троянди, верес квіти
  4. варіант: верес квіти, календула, квіти жасмину

Основні характеристики:

  • склад: сухі квіти сушеної волошки
  • вага: 25 г
  • термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі

Країна-виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Проведение теста на чистое отделение
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Специи и приправы в сыроделии
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..