Двошаровий папір для стабілізованого камамберу

46 грн.
В наличии

Двошаровий папір для дозрівання та правильного зберігання стабілізованого камамберу.

Папір складається з двох шарів:

  • внутрішній шар, що контактує із сирною головкою – білий крафтовий папір;
  • зовнішній шар – покриття з поліетилену.

Увага! Сир обертається листом цього паперу так: біла крафтова сторона – до сиру, поліетиленова сторона – зовні.

Двошаровий папір діє наступним чином:

  • оберігає сир від надмірного висихання, зберігаючи необхідну вологу всередині головки;
  • завдяки правильному повітрообміну та підтримці необхідної вологості в активному стані зберігаються колонії цвілі, життєдіяльність яких є критично важливою для всіх видів пліснявих сирів.

Склад паперу: білий крафтовий папір, покриття з поліетилену

Характеристики:

  • щільність листа - 45 г/м.кв.
  • розмір - 25 х 25 см
  • кількість - 5 або 10 аркушів на вибір
  • колір - білий

Виробництво: Франція

Ще не було питань.

Кроттен (рецепт приготовления)
Кроттен (рецепт приготовления)
Кроттен (полное название Кротен-де-шавиньоль) - небольшой сыр из козьего молока. Молодой сыр имеет размер около 5-6 сантиметров в диаметре и 2,5 сантиметров в высоту, при этом весит сырок около 130 грамм. Поверхность сыра покрыта характерны..

Рекомендовані товари

Мітки: Двошаровий папір для сирів з сиру, папір silidor, папір для м'якого сиру, папір для дозрівання сиру, папір для камамберу, папір для сиру silidor, силіконізований папір для сиру, двошаровий папір для камамберу

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
Причины горечи КАМАМБЕРА

Причины горечи КАМАМБЕРА

Очень жалко, когда по..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..