- Доступно:6 шт.
Мезофільна закваска MW 030 складається зі спеціально відібраних штамів Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Lactococcus lactis ssp. лактіс біовар. diacetylactis та Leuconostoc spp. дозволяють використовувати її для виробництва свіжого сиру, м'якого сиру, напівтвердого сиру і сиру.
Крім того, мезофільна закваска Lyofast MW 030 забезпечує рівномірне та контрольоване виробництво сметани та кисломолочних продуктів.
Мезофільні закваски MW 030, MW 031, MW 032, MW 036, MW 039 - ротаційні
Вид закваски: мезофільна (за посиланням відкриється список всіх мезофільних заквасок).
Склад:
- Lactococcus lactis ssp. lactis,
- Lactococcus lactis ssp. cremoris,
- Lactococcus lactis ssp. лактіс біовар. diacetylactis
- Leuconostoc spp.s
Норма витрат:
- свіжий сир, м'який сир, напівтвердий сир та сир - 1 UC на 100 л молока
- сметана - 2 UC на 100 л молока
Час заквашування для приготування сиру: 8-10 годин при температурі 28-34 °С
Найближчі АНАЛОГИ:
- мезофільна закваска Probat 222 (Даниско)
- мезофильная закваска Flora Danica (Хансен)
- мезофільна газоутворююча закваска (Далтон)
Розрахунок норми внесення закваски:
- Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
- Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.
Рекомендації щодо застосування:
- Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
- Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
- Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
- Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.
Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.
Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)
У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Мітки: Мезофильная закваска Sacco купить в Украине, мезофильная закваска Сакко, мезофильная закваска Сакко купить в Украине, мезофильная закваска MW 030 купить в Украине, закваски Sacco в Украине, закваски Сакко в Украине