Для ароматного м'якого та напівтвердого сиру, сиру та сметани (на 100 л та 1000 л)

108 грн.
Є в наявності

Мезофільна закваска MW 030 складається зі спеціально відібраних штамів Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris, Lactococcus lactis ssp. лактіс біовар. diacetylactis та Leuconostoc spp. дозволяють використовувати її для виробництва свіжого сиру, м'якого сиру, напівтвердого сиру і сиру.

Крім того, мезофільна закваска Lyofast MW 030 забезпечує рівномірне та контрольоване виробництво сметани та кисломолочних продуктів.

Мезофільні закваски MW 030, MW 031, MW 032, MW 036, MW 039 - ротаційні

Вид закваски: мезофільна (за посиланням відкриється список всіх мезофільних заквасок).

Склад:

  • Lactococcus lactis ssp. lactis,
  • Lactococcus lactis ssp. cremoris,
  • Lactococcus lactis ssp. лактіс біовар. diacetylactis
  • Leuconostoc spp.s

Норма витрат:

  • свіжий сир, м'який сир, напівтвердий сир та сир - 1 UC на 100 л молока
  • сметана - 2 UC на 100 л молока

Час заквашування для приготування сиру: 8-10 годин при температурі 28-34 °С

Найближчі АНАЛОГИ:

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Світлана / 29.07.2023
Коли вона вироблення, дата?
Администратор Светлана
На сьогоднішній день дата виробництва 07.07.2022. Придатна до 07.01.2024 року
Світлана / 29.07.2023
Скажіть будьласка на який об'єм молока розрахована ця закваска? Дякую.
Администратор Светлана
Закваска на 10 тону молока
Вадим / 22.12.2022
Добрий день! Що значить "ротационная закваска"?
Администратор Светлана
Ротаційна закваска - це закваска з однаковим складом, але штами бактерій різні по стійкості до бактеріофагу (вірусу заквасок). Це важно для великих підприємств, коли необхідно з часом змінювати штам культури не змінюючи саму закваску.
Галина / 26.11.2022
Нет ли расфасовки этой закваски на 50 литров для домашнего пользования.Большой пакет это слишком большой объем и очень дорого по цене.А расфасовки были бы удобны и быстрее у вас продавались.
Администратор Светлана
Есть мезофильная закваска Probat 222 Даниско на 100 л молока, которая является аналогом мезофильной закваски Lyofast MW 030 (MW 036) Сакко
Алена / 07.01.2022
Появилась MW036
Администратор Светлана
В наличии MW 036
Александра / 12.12.2021
Когда появится в наличии MW 36?
Администратор Светлана
Ожидаем в конце декабря 2021 г
Ірина / 30.09.2021
Доброго дня. Яка кількість закваски MW 030 потрібна для приготування напівтвердих сирів з 10л молока? Дякую.
Администратор Светлана
Норма внесения составляет 0,3 - 0,33 гр на 10 л молока
Лидия / 02.04.2021
Когда появится в наличии MW 036?!
Администратор Светлана
Мезофильную закваску Lyofast MW 030 (MW 036) ожидаем в середине апреля.
Наталия / 17.01.2021
А можно ее расфасовать на 10, 20 литров молока?
Администратор Светлана
Все закваски легко можно разделить на требуемый объем молока. Для этого необходимы ювелирные весы.
Домашняя сметана на закваске
Домашняя сметана на закваске
Благодаря высокому содержанию жира сметана очень питательна, поэтому ее рекомендуют употреблять при истощении организма, малокровии, нарушении аппетита. Сметана содержит органические кислоты, микроэлементы калий, кальций, железо, массу витаминов – А,..
..

Рекомендовані товари

Мітки: Мезофильная закваска Sacco купить в Украине, мезофильная закваска Сакко, мезофильная закваска Сакко купить в Украине, мезофильная закваска MW 030 купить в Украине, закваски Sacco в Украине, закваски Сакко в Украине

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Особенности мезофильных и термофильных заквасок
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..

Производство ТВОРОГА разными способами