Корпорація ALCE GROUP заснована в 1950 році в Італії. Корпорація займається розробкою широкого спектру заквасувальних культур для виробництва різних видів сирів та кисломолочних продуктів, пробіотичних культур та різних видів плісняви.
Заквасочні культури компанії «ALCE GROUP» (Італія) мають ряд переваг, а саме:
- закваски прямого внесення, тобто відсутність процесу приготування виробничої закваски, що пов'язано з високою трудомісткістю, енерговитратами та ризиком втрати активності заквасок;
- закваски не потребують попередньої активації;
- забезпечення постійної рівноваги між штамами;
- висока активність заквашувальних культур;
- покращення аромату за допомогою спеціальних ароматоутворюючих структур;
- відсутність постокиснення в кінцевому продукті, так званий, «стоп-ефект».