Закваски Алче (ALCE) для сиру

Корпорація ALCE GROUP заснована в 1950 році в Італії. Корпорація займається розробкою широкого спектру заквасувальних культур для виробництва різних видів сирів та кисломолочних продуктів, пробіотичних культур та різних видів плісняви.

Заквасочні культури компанії «ALCE GROUP» (Італія) мають ряд переваг, а саме:

  • закваски прямого внесення, тобто відсутність процесу приготування виробничої закваски, що пов'язано з високою трудомісткістю, енерговитратами та ризиком втрати активності заквасок;
  • закваски не потребують попередньої активації;
  • забезпечення постійної рівноваги між штамами;
  • висока активність заквашувальних культур;
  • покращення аромату за допомогою спеціальних ароматоутворюючих структур;
  • відсутність постокиснення в кінцевому продукті, так званий, «стоп-ефект».


Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)
Новинка

Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)

Покращує смак і аромат сиру, газоутворююча (на 50 л, 100 л і 1000 л)
56 грн.
Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)
Новинка

Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)

Для посилення вершкового аромату (на 50 л, 100 л та 1000 л)
56 грн.
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Чистий штам Lactobacillus helveticus на 50 л, 100 л та 1000 л
72 грн.
АКЦІЯ! Закваска для кефіру KEFIR 20 (Алче)
82 грн.

АКЦІЯ! Закваска для кефіру KEFIR 20 (Алче)

Для натурального кефіру на 50 л, 100 л та 1000 л
75 грн.
Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)

Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)

Для м'яких ароматних сирів, творога та сметани (на 100 л та 1000 л)
75 грн.
Закваска для ряжанки ST 30 (Алче)

Закваска для ряжанки ST 30 (Алче)

Для густої ряжанки на 50 л, 100 л та 1000 л
75 грн.
Закваска для сметани STM 20 (Алче)

Закваска для сметани STM 20 (Алче)

Для сметани, сепарованого сиру та м'яких сирів
75 грн.
Мезофільна закваска MCL (Алче)

Мезофільна закваска MCL (Алче)

Для ароматного домашнього сиру, м'якого та напівтвердого сиру (на 100 л та 1000 л)
75 грн.
Мезофільно-термофільна закваска ERBORINATO MSD (Алче)
Новинка

Мезофільно-термофільна закваска ERBORINATO MSD (Алче)

Для Стракіно, Хрещенця, Камамбер, Горгонзолла
75 грн.
Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata: сулугуні, моцарелли та ін (на 100 л та 1000 л)
75 грн.
Закваска для айрану та кефіру KEFIR SP 41 (Алче)

Закваска для айрану та кефіру KEFIR SP 41 (Алче)

Для айрану та густого кефіру на 50 л, 100 л та 1000 л
82 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Для напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
82 грн.
Болгарська паличка LB (Алче)

Болгарська паличка LB (Алче)

Чистий штам болгарської палички на 50 л, 100 л та 1000 л
86 грн.
Мезофільно-термофільна закваска для фети FEB (Алче)
для ФЕТИ

Мезофільно-термофільна закваска для фети FEB (Алче)

Спеціальна культура для сиру ФЕТА (на 50 л, 100 л та 1000 л)
98 грн.
Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Чисті біфідобактерії для сиру та кисломолочних продуктів (100 л та 1000 л)
98 грн.
Термофільна закваска TH BR (Алче)

Термофільна закваска TH BR (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata, твердих та надтвердих сирів (на 50 л, 100 л та 1000 л)
105 грн.
Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Для смаку, аромату та великих очків у сирах (на 200 л та 1000 л)
154 грн.
Показано з 1 по 17 із 17 (всього сторінок: 1)