- ...
- Головна
- Допоміжний інвентар
Цифра 2 для маркування сиру (100 штук)
Пластикові цифри для сиру призначені для обліку та маркування сирних головок після варіння.
Спосіб застосування: обдати окропом і вдавити в поверхню свіжоприготовленого сиру.
Для роботи можна придбати набор цифр для маркування сиру від 0 до 9.
Цифри можуть застосовуватися багаторазово. Термін придатності не обмежений.
Основні характеристики:
- висота - 15 мм
- колір - синій
- кількість - 100 шт
- матеріал - харчовий полімерний матеріал
Виробник: Україна
Наталия / 29.03.2019
Светлана день добрый , настоящий сычужный фермент при увеличении дозы не даёт горечи!! ?Это присуще бактериальному !!?
Администратор Светлана
Горечь в сыре присуща сычужным и микробиальным ферментам при увеличении дозы внесении в 3-5 раз, при этом сыр становиться резиновый и может скрипеть на зубах. Старайтесь придерживаться рекомендованных норм внесения фермента.
Наталия / 21.03.2019
Если добавить немного больше не будет давать горечь?
Администратор Светлана
Если дозу фермента увеличите в 3 - 5 раз, то тогда сыр будет скрипеть при жевании и горчить от переизбытка фермента.
Рекомендовані товари
Форма для сиру з поршнем до 2,3 кг (D22 см, h8,5 см)
Готова головка сиру від 1,8 до 2,3 кг
6 МЕЗОФІЛЬНО-ТЕРМОФІЛЬНА ароматоутворююча закваска (Далтон)
Для сирів із тривалою витримкою
12 МЕЗОФІЛЬНО-ТЕРМОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
Для виготовлення сирів із закритою структурою
12 Баночка для зберігання з кришкою, 15 мл (5 штук)
Герметична тара для зберігання сухих компонентів
20 Форма для сиру "Ромашка-міні" до 0,6 кг (D12 см, h7 см)
Форма для самопресованого сиру вагою до 0,6 кг
30 Каструля з нержавіючої сталі на 22 л, кришка з нержавійки
Діаметр каструлі - 34 см, висота - 25 см
9 Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)
Рідкий мікробіальний фермент для всіх видів сирів
9 Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)
Для напівтвердих та м'яких сирів із високою температурою другого нагрівання
12 Акція! Мезофільно-термофільна закваска Alp D (Даніско)
Для сирів швейцарського типу з козячого та овечого молока
14 КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку
Проти пізнього спучування напівтвердих та твердих сирів
2 Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Сичужний фермент для елітних сирів з козиного та коров'ячого молока
15 Мезофільна закваска MА 14 (Даніско) 250 DCU
Для сирів групи Лактик та напівтвердих сирів із закритою структурою на 5000 л
1 Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
Для формирования яркого выраженного вкуса в сыре
10 Термоусадочні пакети для сиру, 425х550 мм
Для сирних головок вагою від 5 кг до 8 кг
16 Сухий вегетаріанський хімозин CHY-MAX Powder Extra NB (Хансен)
100% хімозин для приготування всіх типів сирів
12 Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)
Фермент для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів
56 Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..