- ...
- Головна
- Допоміжний інвентар
Цифра 2 для маркування сиру (100 штук)
Пластикові цифри для сиру призначені для обліку та маркування сирних головок після варіння.
Спосіб застосування: обдати окропом і вдавити в поверхню свіжоприготовленого сиру.
Для роботи можна придбати набор цифр для маркування сиру від 0 до 9.
Цифри можуть застосовуватися багаторазово. Термін придатності не обмежений.
Основні характеристики:
- висота - 15 мм
- колір - синій
- кількість - 100 шт
- матеріал - харчовий полімерний матеріал
Виробник: Україна
Наталия / 29.03.2019
Светлана день добрый , настоящий сычужный фермент при увеличении дозы не даёт горечи!! ?Это присуще бактериальному !!?
Администратор Светлана
Горечь в сыре присуща сычужным и микробиальным ферментам при увеличении дозы внесении в 3-5 раз, при этом сыр становиться резиновый и может скрипеть на зубах. Старайтесь придерживаться рекомендованных норм внесения фермента.
Наталия / 21.03.2019
Если добавить немного больше не будет давать горечь?
Администратор Светлана
Если дозу фермента увеличите в 3 - 5 раз, то тогда сыр будет скрипеть при жевании и горчить от переизбытка фермента.
Рекомендовані товари
Форма для сиру з поршнем до 2,3 кг (D22 см, h8,5 см)
Готова головка сиру від 1,8 до 2,3 кг
4 МЕЗОФІЛЬНО-ТЕРМОФІЛЬНА ароматоутворююча закваска (Далтон)
Для сирів із тривалою витримкою
12 МЕЗОФІЛЬНО-ТЕРМОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
Для виготовлення сирів із закритою структурою
12 Баночка для зберігання з кришкою, 15 мл (5 штук)
Герметична тара для зберігання сухих компонентів
20 Форма для сиру "Ромашка-міні" до 0,6 кг (D12 см, h7 см)
Форма для самопресованого сиру вагою до 0,6 кг
48 Каструля з нержавіючої сталі на 22 л, кришка з нержавійки
Діаметр каструлі - 34 см, висота - 25 см
7 Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)
Рідкий мікробіальний фермент для всіх видів сирів
9 Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)
Для напівтвердих та м'яких сирів із високою температурою другого нагрівання
12 Мезофільно-термофільна закваска Alp D (Даніско)
Для сирів швейцарського типу з козячого та овечого молока
14 КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку
Проти пізнього спучування напівтвердих та твердих сирів
5 Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Сичужний фермент для елітних сирів з козиного та коров'ячого молока
3 Мезофільна закваска MА 14 (Даніско) 250 DCU
Для сирів групи Лактик та напівтвердих сирів із закритою структурою на 5000 л
1 Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
Для формирования яркого выраженного вкуса в сыре
10 Термоусадочні пакети для сиру, 425х550 мм
Для сирних головок вагою від 5 кг до 8 кг
16 Сухий вегетаріанський хімозин CHY-MAX Powder Extra NB (Хансен)
100% хімозин для приготування всіх типів сирів
12 Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)
Фермент для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів
56 Ви дивилися
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)
Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення
7 Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..

















































































