Пластикова цифра "2" – 100 штук

Є в наявності

Пластикові цифри для сиру призначені для обліку та маркування сирних головок після варіння.

Спосіб застосування: обдати окропом і вдавити в поверхню свіжоприготовленого сиру.

Для роботи можна придбати набор цифр для маркування сиру від 0 до 9.

Цифри можуть застосовуватися багаторазово. Термін придатності не обмежений.

Основні характеристики:

  • висота - 15 мм
  • колір - синій
  • кількість - 100 шт
  • матеріал - харчовий полімерний матеріал

Виробник: Україна

Наталия / 29.03.2019
Светлана день добрый , настоящий сычужный фермент при увеличении дозы не даёт горечи!! ?Это присуще бактериальному !!?
Администратор Светлана
Горечь в сыре присуща сычужным и микробиальным ферментам при увеличении дозы внесении в 3-5 раз, при этом сыр становиться резиновый и может скрипеть на зубах. Старайтесь придерживаться рекомендованных норм внесения фермента.
Наталия / 21.03.2019
Если добавить немного больше не будет давать горечь?
Администратор Светлана
Если дозу фермента увеличите в 3 - 5 раз, то тогда сыр будет скрипеть при жевании и горчить от переизбытка фермента.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Аскорбінова кислота

Аскорбінова кислота

Антиокислювач і стабілізатор кольору
35 грн.
Цифра 1 для маркування сиру (100 штук)

Цифра 1 для маркування сиру (100 штук)

Пластикова цифра "1" – 100 штук
25 грн.
Цифра 5 для маркування сиру (100 штук)

Цифра 5 для маркування сиру (100 штук)

Пластикова цифра "5" – 100 штук
25 грн.
Закваска для сиру ЛАБНЕ (Лябан)
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЛАБНЕ (Лябан)

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
17 грн.
Рис ферментированный (краситель для мясопродуктов)

Рис ферментированный (краситель для мясопродуктов)

Краситель для мясопродуктов
25 грн.
Закваска для сиру ЗЕРНИСТИЙ СИР У ВЕРШКАХ
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЗЕРНИСТИЙ СИР У ВЕРШКАХ

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
18 грн.
Мезофільна закваска MM 101 / ММ 100 (Даніско)

Мезофільна закваска MM 101 / ММ 100 (Даніско)

Для сирів з низькою температурою нагрівання
108 грн.

Рекомендуємо почитати