Товари, що відповідають критеріям пошуку



Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)

Для посилення смаку та аромату напівтвердих та твердих сирів на 5000 л
62 грн.
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Чистий штам Lactobacillus helveticus на 50 л, 100 л та 1000 л
72 грн.
Мезофільно-термофільна закваска MSY (Biochem Lactoferm)
Новинка

Мезофільно-термофільна закваска MSY (Biochem Lactoferm)

Для м'яких та напівтвердих сирів (на 50 л, 100 л)
75 грн.
Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Надає яскраво виражений сирний, пряний смак та аромат. Зменшує термін дозрівання сиру (на 100 л)
79 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Для напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
82 грн.
Пропіонові бактерії (Далтон)

Пропіонові бактерії (Далтон)

Пропіонові бактерії для сирів швейцарської групи на 50 л та 100 л
82 грн.
Пропіонові бактерії PP (Biochem Lactoferm)
Новинка

Пропіонові бактерії PP (Biochem Lactoferm)

Пропіонові бактерії для великих очків у сирі на 50 л, 100 л та 500 л
82 грн.
Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)
Новинка

Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)

Для елітних сирів (на 50 л, 100 л та 1000 л)
85 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Сприяє отриманню більш інтенсивного та насиченого смаку сиру
86 грн.
Термофільна закваска TH BR (Алче)

Термофільна закваска TH BR (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata, твердих та надтвердих сирів (на 50 л, 100 л та 1000 л)
105 грн.
Пропіонові бактерії  EYES 2 (Даніско)

Пропіонові бактерії EYES 2 (Даніско)

Пропіонові бактерії для великих очків у сирі на 100 л та 1000 л
115 грн.
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення (на 100 л та 500 л)
144 грн.
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)

Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)

Для формирования яркого выраженного вкуса в сыре (на 100 л и 500 л)
148 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак (на 200 л та 1000 л).
152 грн.
Мезофільно-термофільна закваска MOT 95 (Сакко)

Мезофільно-термофільна закваска MOT 95 (Сакко)

Для сирів із закритою структурою та тривалого дозрівання (на 200 л та 1000 л)
152 грн.
Мезофільно-термофільна закваска YHL 092 (Сакко)

Мезофільно-термофільна закваска YHL 092 (Сакко)

Закваска для витриманих сирів (на 200 л та 1000 л)
153 грн.
Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Для смаку, аромату та великих очків у сирах (на 200 л та 1000 л)
154 грн.
Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)

Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)

Для твердих та супер твердих сирів тривалої витримки (на 200 л та 1000 л)
156 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
159 грн.
Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Для сирів типу Pasta Filata (на 100 та 500 л)
168 грн.
Показано з 1 по 20 із 24 (всього сторінок: 2)