Назад
Каталог товарів
Готові набори для сиру та ковбаси
Закваски для М'ЯКИХ сирів
Закваски для НАПІВТВЕРДИХ та ТВЕРДИХ сирів
Закваски для сирів із БІЛОЮ ПЛІСНЯВОЮ
Закваски для сирів із БЛАКИТНОЮ ПЛІСНЯВОЮ
Закваски для сирів із МИТОЮ КОРИНКОЮ
Набори для ковбас
Закваски для сиру від 50 л до 5 тон молока
Мезофільні закваски
Термофільні закваски
Мезофільно-термофільні закваски
Ароматоутворюючі закваски
Пропіонові бактерії
Захисні закваски
Моновидові концентрати
Закваски ДАНІСКО (Danisco) для сиру
Закваски Хансен (Hansen) для сиру
Закваски Сакко (Sacco) для сиру
Закваски Алче (ALCE) для сиру
Закваски ДАЛТОН (Dalton) для сиру
Закваски БІОЧЕМ (Biochem Lactoferm)
Плісняви та дріжджі для сиру
Біла пліснява для сиру
Блакитна пліснява для сиру
Бревібактерії для сиру
Дріжджі для сиру
Закваски для кисломолочної продукції
Ферменти для сиру
Сичужний фермент
Мікробіальний фермент
Ліпаза для сиру
Лізоцим для сиру
Форми для сиру
Форми для домашнього сиру та творога
Форми для самопресованих сирів
Форми з поршнем під прес
Барвники для сиру
Допоміжні інгредієнти для сиру
Допоміжний інвентар
Покриття для сиру
Латекс та віск для сиру
Пакети для сиру
Папір для сиру
Афінаж сиру
Спеції та квіти для сиру
Вимірювальні прилади
Ваговимірювальні прилади та аналізатори якості
Термометри та гігрометри
Дренажні килимки та матеріали
ДЛЯ КОВБАСИ
Колбасные оболочки
- Натуральные оболочки
- Искусственные оболочки
Ингредиенты для колбас
- Функциональные добавки для колбас
- ГОСТовские смеси для колбас
- Специи и пряности
Инвентарь
- Насадки, ножи и решетки на мясорубку
- Термометры и гигрометры
- Весоизмерительные приборы
- Инъекторы
Материалы и оборудование
- Формовочная сетка и шпагат
- Оборудование для колбас
- Таухмасса для колбасы
Ковбасні оболонки (БУХТИ)
Домашні СИРОВАРНІ
Гарантия
Акції
Новинки
Відгуки
Назад
Про нас
Доставка та Оплата
Контакти
Часті питання
Блог Домашнього гастроному
Корисні поради сироробам
Корисні поради м'ясоробам
Фотогалерея
Сирна творчість наших покупців
Ковбасні делікатеси у фотографіях
Парад домашніх йогуртів на заквасках
Рецепти
кисломолочних продуктів
домашніх сирів
доманьої ковбаси
Новини
Кошик
: 0
Про нас
Доставка та Оплата
Контакти
Часті питання
Блог Домашнього гастроному
Корисні поради сироробам
Корисні поради м'ясоробам
Українська
Українська
Русский
Мої закладки
0
Особистий кабінет
Авторизація
Реєстрація
Скрізь
Скрізь
Готові набори для сиру та ковбаси
Закваски для сиру від 50 л до 5 тон молока
Плісняви та дріжджі для сиру
Закваски для кисломолочної продукції
Ферменти для сиру
Форми для сиру
Барвники для сиру
Допоміжні інгредієнти для сиру
Допоміжний інвентар
Покриття для сиру
Спеції та квіти для сиру
Вимірювальні прилади
Дренажні килимки та матеріали
ДЛЯ КОВБАСИ
Ковбасні оболонки (БУХТИ)
Домашні СИРОВАРНІ
с 10.00 до 18.00
понеділок - п'ятниця
Водафон
050-962-82-58
Київстар
098-337-61-64
МИ ПРАЦЮЄМО, ЩОБ УКРАЇНА СТАЛА КРАЩОЮ !
Скрізь
Скрізь
Готові набори для сиру та ковбаси
Закваски для сиру від 50 л до 5 тон молока
Плісняви та дріжджі для сиру
Закваски для кисломолочної продукції
Ферменти для сиру
Форми для сиру
Барвники для сиру
Допоміжні інгредієнти для сиру
Допоміжний інвентар
Покриття для сиру
Спеції та квіти для сиру
Вимірювальні прилади
Дренажні килимки та матеріали
ДЛЯ КОВБАСИ
Ковбасні оболонки (БУХТИ)
Домашні СИРОВАРНІ
Каталог
товарів
Каталог
товарів
Готові набори для сиру та ковбаси
Закваски для М'ЯКИХ сирів
Закваски для НАПІВТВЕРДИХ та ТВЕРДИХ сирів
Закваски для сирів із БІЛОЮ ПЛІСНЯВОЮ
Закваски для сирів із БЛАКИТНОЮ ПЛІСНЯВОЮ
Закваски для сирів із МИТОЮ КОРИНКОЮ
Набори для ковбас
Закваски для сиру від 50 л до 5 тон молока
Мезофільні закваски
Термофільні закваски
Мезофільно-термофільні закваски
Ароматоутворюючі закваски
Пропіонові бактерії
Захисні закваски
Моновидові концентрати
Закваски ДАНІСКО (Danisco) для сиру
Закваски Хансен (Hansen) для сиру
Закваски Сакко (Sacco) для сиру
Закваски Алче (ALCE) для сиру
Закваски ДАЛТОН (Dalton) для сиру
Закваски БІОЧЕМ (Biochem Lactoferm)
Плісняви та дріжджі для сиру
Біла пліснява для сиру
Блакитна пліснява для сиру
Бревібактерії для сиру
Дріжджі для сиру
Закваски для кисломолочної продукції
Ферменти для сиру
Сичужний фермент
Мікробіальний фермент
Ліпаза для сиру
Лізоцим для сиру
Форми для сиру
Форми для домашнього сиру та творога
Форми для самопресованих сирів
Форми з поршнем під прес
Барвники для сиру
Допоміжні інгредієнти для сиру
Допоміжний інвентар
Покриття для сиру
Латекс та віск для сиру
Пакети для сиру
Папір для сиру
Афінаж сиру
Спеції та квіти для сиру
Вимірювальні прилади
Ваговимірювальні прилади та аналізатори якості
Термометри та гігрометри
Дренажні килимки та матеріали
ДЛЯ КОВБАСИ
Колбасные оболочки
Ингредиенты для колбас
Инвентарь
Материалы и оборудование
Ковбасні оболонки (БУХТИ)
Домашні СИРОВАРНІ
Гарантия
Акції
Новинки
Відгуки
Фотогалерея
Сирна творчість наших покупців
Ковбасні делікатеси у фотографіях
Парад домашніх йогуртів на заквасках
Рецепти
кисломолочних продуктів
домашніх сирів
доманьої ковбаси
Новини
Кошик
: 0
Кошик
: 0
В кошику немає товарів :(
eyJzZW9fZGF0YSI6eyJtZXRhX3RpdGxlIjoiXHUwNDFmXHUwNDNlXHUwNDQ4XHUwNDQzXHUwNDNhIC0gTGFjdG9iYWNpbGx1cyBoZWx2ZXRpY3VzIn19
...
Головна
Пошук - Lactobacillus helveticus
Критерії пошуку:
Всі категорії
Готові набори для сиру та ковбаси
Закваски для М'ЯКИХ сирів
Закваски для НАПІВТВЕРДИХ та ТВЕРДИХ сирів
Закваски для сирів із БІЛОЮ ПЛІСНЯВОЮ
Закваски для сирів із БЛАКИТНОЮ ПЛІСНЯВОЮ
Закваски для сирів із МИТОЮ КОРИНКОЮ
Набори для ковбас
Закваски для сиру від 50 л до 5 тон молока
Мезофільні закваски
Термофільні закваски
Мезофільно-термофільні закваски
Ароматоутворюючі закваски
Пропіонові бактерії
Захисні закваски
Моновидові концентрати
Закваски ДАНІСКО (Danisco) для сиру
Закваски Хансен (Hansen) для сиру
Закваски Сакко (Sacco) для сиру
Закваски Алче (ALCE) для сиру
Закваски ДАЛТОН (Dalton) для сиру
Закваски БІОЧЕМ (Biochem Lactoferm)
Плісняви та дріжджі для сиру
Біла пліснява для сиру
Блакитна пліснява для сиру
Бревібактерії для сиру
Дріжджі для сиру
Закваски для кисломолочної продукції
Ферменти для сиру
Сичужний фермент
Мікробіальний фермент
Ліпаза для сиру
Лізоцим для сиру
Форми для сиру
Форми для домашнього сиру та творога
Форми для самопресованих сирів
Форми з поршнем під прес
Барвники для сиру
Допоміжні інгредієнти для сиру
Допоміжний інвентар
Покриття для сиру
Латекс та віск для сиру
Пакети для сиру
Папір для сиру
Афінаж сиру
Спеції та квіти для сиру
Вимірювальні прилади
Ваговимірювальні прилади та аналізатори якості
Термометри та гігрометри
Дренажні килимки та матеріали
ДЛЯ КОВБАСИ
Колбасные оболочки
Натуральные оболочки
Искусственные оболочки
Ингредиенты для колбас
Функциональные добавки для колбас
ГОСТовские смеси для колбас
Специи и пряности
Инвентарь
Насадки, ножи и решетки на мясорубку
Термометры и гигрометры
Весоизмерительные приборы
Инъекторы
Материалы и оборудование
Формовочная сетка и шпагат
Оборудование для колбас
Таухмасса для колбасы
Ковбасні оболонки (БУХТИ)
Домашні СИРОВАРНІ
Шукати в підкатегоріях
Товари, що відповідають критеріям пошуку
Сортувати:
За замовчуванням
За Ім’ям (A - Я)
За Ціною (зростання)
За Ціною (зменшення)
За Рейтингом (зростання)
За датою надходження (нові > старі)
На сторінці:
20
40
60
100
200
Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)
Для посилення смаку та аромату напівтвердих та твердих сирів на 5000 л
5
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
на 1000 л молока
+168 грн.
на 5000 л молока
+470 грн.
62 грн.
До кошика
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)
Чистий штам Lactobacillus helveticus на 50 л, 100 л та 1000 л
10
Варіанти для замовлення:
50 л (1 капсула на 10 л молока)
на 100 л молока
+30 грн.
на 1000 л молока
+530 грн.
72 грн.
До кошика
Новинка
Мезофільно-термофільна закваска MSY (Biochem Lactoferm)
Для м'яких та напівтвердих сирів (на 50 л, 100 л)
10
Варіанти для замовлення:
50 л (1 капсула на 10 л)
на 100 л молока
+23 грн.
75 грн.
До кошика
Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)
Надає яскраво виражений сирний, пряний смак та аромат. Зменшує термін дозрівання сиру (на 100 л)
23
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
79 грн.
До кошика
Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)
Для напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
14
Варіанти для замовлення:
50 л (1 капсула на 10 л молока)
на 100 л молока
+30 грн.
на 1000 л молока
+400 грн.
на 5000 л молока
+1 833 грн.
82 грн.
До кошика
Пропіонові бактерії (Далтон)
Пропіонові бактерії для сирів швейцарської групи на 50 л та 100 л
8
Варіанти для замовлення:
50 л (1 капсула на 10 л молока)
100 л (стерильный флакон)
+30 грн.
82 грн.
До кошика
Новинка
Пропіонові бактерії PP (Biochem Lactoferm)
Пропіонові бактерії для великих очків у сирі на 50 л, 100 л та 500 л
10
Варіанти для замовлення:
50 л (1 капсула на 10 л)
на 100 л молока
+30 грн.
на 500 л молока
+298 грн.
82 грн.
До кошика
Новинка
Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)
Для елітних сирів (на 50 л, 100 л та 1000 л)
10
Варіанти для замовлення:
50 л (1 капсула на 10 л)
на 100 л молока
+32 грн.
на 1000 л молока
+431 грн.
85 грн.
До кошика
Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)
Сприяє отриманню більш інтенсивного та насиченого смаку сиру
10
Варіанти для замовлення:
на 100 - 200 л
на 1000 - 2000 л
+375 грн.
86 грн.
До кошика
Термофільна закваска TH BR (Алче)
Для сирів типу Pasta Filata, твердих та надтвердих сирів (на 50 л, 100 л та 1000 л)
10
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
на 1000 л молока
+377 грн.
105 грн.
До кошика
Пропіонові бактерії EYES 2 (Даніско)
Пропіонові бактерії для великих очків у сирі на 100 л та 1000 л
8
Варіанти для замовлення:
на 100-200 л молока
1000 - 2000 л
+834 грн.
115 грн.
До кошика
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)
Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення (на 100 л та 500 л)
7
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
на 500 л молока
+288 грн.
144 грн.
До кошика
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
Для формирования яркого выраженного вкуса в сыре (на 100 л и 500 л)
10
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
на 500 л молока
+344 грн.
148 грн.
До кошика
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)
Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак (на 200 л та 1000 л).
8
Варіанти для замовлення:
на 200 л молока
на 1000 л молока
+398 грн.
152 грн.
До кошика
Мезофільно-термофільна закваска MOT 95 (Сакко)
Для сирів із закритою структурою та тривалого дозрівання (на 200 л та 1000 л)
20
Варіанти для замовлення:
на 200 л молока
на 1000 л молока
+398 грн.
152 грн.
До кошика
Мезофільно-термофільна закваска YHL 092 (Сакко)
Закваска для витриманих сирів (на 200 л та 1000 л)
11
Варіанти для замовлення:
на 200 л молока
153 грн.
До кошика
Пропіонові бактерії ALCE (Алче)
Для смаку, аромату та великих очків у сирах (на 200 л та 1000 л)
16
Варіанти для замовлення:
на 200 л молока
на 1000 л молока
+474 грн.
154 грн.
До кошика
Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)
Для твердих та супер твердих сирів тривалої витримки (на 200 л та 1000 л)
9
Варіанти для замовлення:
на 200 л
на 1000 л молока
+358 грн.
156 грн.
До кошика
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)
Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
13
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
на 500 л молока
+337 грн.
159 грн.
До кошика
Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)
Для сирів типу Pasta Filata (на 100 та 500 л)
12
Варіанти для замовлення:
на 100 л молока
на 500 л молока
+376 грн.
168 грн.
До кошика
1
2
>
>|
Показано з 1 по 20 із 24 (всього сторінок: 2)