- Доступно:11 шт.
- Ароматоутворювальна здатність:висока
- Газоутворювальна здатність:відсутня
Мезофільно-термофільна закваска YHL 092 за рахунок складного бактеріального складу (вмісту болгарської палички та helveticus) відмінно підходить для сирів з тривалою витримкою закритої структури (без глазків), забезпечує смак та аромат в процесі дозрівання сиру, а також для витяжних сирів групи Pasta Filata (Моцарелла, Скаморца, Проволоне, Качокавалло). Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Культура YHL 092 у поєднанні з пропіоновими бактеріями РВ1 (Sacco) та ароматоутворюючою закваскою LL 1 (Sacco) відмінно підходить для виробництва сирів Маасдам та Емменталь. Штами бактерій, що містяться, додадуть сиру характерного солодкуватого смаку, красивих великих очей і приємного аромату.
Мезофільно-термофільна закваска YHL 092 у поєднанні з ароматоутворюючими культурами LH 091 (Sacco) та LL1 (Sacco) дає чудовий результат у сирах: Пармезан, Грюйєр, Грана, Конте.
Склад:
- Streptococcus salivarius subsp. thermophilus,
- lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus,
- Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis,
- lactobacillus helveticus.
Температура другого нагрівання 50-58°C.
Мезофільно-термофільні закваски YHL 092, YHL 094 - ротаційні
Тип закваски: мезофільно-термофільна (за посиланням відкриється список мезофільно-термофільних заквасок).
Найближчі АНАЛОГИ:
- мезофільно-термофільна ароматоутворююча закваска (Dalton),
- мезофільно-термофільна закваска MOT 95 (Sacco).
Розрахунок норми внесення закваски:
- Якщо ви придбали закваску на 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
- Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 10 doses (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. Для розрахунку ваги сухої закваски необхідно зважити на ювелірних вагах культуру, відняти вагу порожнього пакета (5 грам), а потім кількість закваски розрахувати пропорційно вашому об'єму молока. Такий розрахунок необхідно робити кожен раз, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена фаговою альтернативністю партій). Об'єм молока, на який розрахований пакет, при цьому залишається незмінним.
Рекомендації щодо застосування:
- Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
- Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
- Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
- Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.
Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.
Виробник: Sacco System (Сакко, Італія)
У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.
Ще не було питань.
Мітки: Мезофільно-термофільна закваска YHL 092, мезофільна закваска Sacco купити в Україні, термофільна закваска Сакко, закваски Sacco в Україні, закваски Сакко в Україні, закваска Sacco YHL 094