Календула – популярна лікарська рослина і кулінарне доповнення. Традиційно календулу використовували для позбавлення від проблем зі шлунком і використовували в антибактеріальних і протизапальних цілях. Характерний аромат квітки, багатий гіркими нотками, можна пом’якшити сумішшю інших трав та квітів для афінажу сиру.
Для афінажу сиру ви можете самостійно скласти суміш, користуючись такими варіантами:
- варіант: пелюстки троянди, календула, волошка, квіти жасмину
- варіант: мальва квіти, пелюстки троянди, волошка, календула
- варіант: італійські трави, пелюстки троянди, верес квіти
- варіант: верес квіти, календула, квіти жасмину
Для закріплення спецій, трав і квітів на поверхні твердих і напівтвердих сирів слід використовувати їстівний клей (антигрибкове клейове покриття).
Основні характеристики:
- склад: сухі квіти календули
- вага: 25 г
- термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі
Країна-виробник: Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Какое покрытие выбрать для сыра: ВОСК, ЛАТЕКС или ТЕРМОУСАДОЧНЫЕ ПАКЕТЫ ?
Для того, чтобы сыр ..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Специи и приправы в сыроделии
Сыр – это тот п..
Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Основными условиями д..