Сухі бутони жасмину
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0300
  • Доступно:
    В наличии

60 грн.
В наличии

Сухі квіти жасмину – це ароматні бутони квітів жасмину, які використовуються для створення ароматичних напоїв та прикраси різноманітних страв. Ці квіткові бутони мають ніжний і привабливий аромат, який нагадує аромат свіжих жасминових квіток. Вони є популярним інгредієнтом у чаях, напоях, десертах та в стравах різних кулінарних традиціях. 

Сухоцвіти жасмину відрізняються інтенсивним ароматом жасмину, який надає вашим стравам та напоям унікального квіткового шарму.

Застосування: бутони жасмину можна використовувати як декорацію для різних страв, починаючи від салатів і закінчуючи десертами. 

Для афінажу сиру ви можете самостійно скласти суміш, користуючись такими варіантами:

  1. варіант: пелюстки троянди, календула, волошка, квіти жасмину
  2. варіант: мальва квіти, пелюстки троянди, волошка, календула
  3. варіант: італійські трави, пелюстки троянди, верес квіти
  4. варіант: верес квіти, календула, квіти жасмину

Для закріплення спецій, трав і квітів на поверхні твердих і напівтвердих сирів слід використовувати їстівний клей (антигрибкове клейове покриття).

Основні характеристики:

  • склад: сухі бутони жасміну
  • вага: 25 г
  • термін зберігання: 12 місяців при кімнатній температурі

Країна-виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Соняшник (пелюстки для афінажу), 25 г
Немає АФІНАЖ

Соняшник (пелюстки для афінажу), 25 г

Сухі пелюстки соняшнику
АКЦІЯ! Латексне покриття POLICOBERT для сиру (колір - чорний)
Немає

АКЦІЯ! Латексне покриття POLICOBERT для сиру (колір - чорний)

Вугільно-чорний колір латексу
Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 для безлактозного молока

Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 для безлактозного молока

Для безлактозного гіпоалергенного молока та кисломолочних продуктів
178 грн.
Акція! Зелений барвник (хлорофілін водорозчинний)
87 грн.

Акція! Зелений барвник (хлорофілін водорозчинний)

Натуральний зелений барвник для сиру
77 грн.

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризацией называется ..

Специи и приправы в сыроделии