Французький двошаровий папір 21х21 см для сирів з білою пліснявою

85 грн.
Є в наявності

Оригінальний двошаровий папір виробництва Франції для зберігання та витримки сирів з білою пліснявою типу камамбер, брі, нешатель, кротен, сент-мор та інших подібних. Саме такий папір використовують провідні сироварні Франції та сировари у всьому світі при виробництві своїх знаменитих сирів.

Увага! Це саме папір для витримки (а чи не пакет). Сир обертається листом цього паперу (крафтова сторона – до сиру, поліпропіленова – зовні). Всередину (між шарами) поміщати сир не потрібно!

Папір складається з двох шарів:

Внутрішній (крафтовий) шар: Складається з крафтового паперу з парафіновим покриттям. Забезпечує природний повітрообмін. Папір забирає зайву вологу з поверхні, а повітря проникає усередину, тим самим контролюється втрата вологи. Цією стороною папір контактує із сиром!

Зовнішній (поліпропіленовий) шар: Тонкий прозорий поліпропілен завдяки особливій структурі цього шару з поверхні сиру видаляється волога і створюються перешкоди для утворення грибків.

Властивості паперу:

  • Забезпечує природну циркуляцію повітря та оберігає сир від надмірного висихання;
  • Контролює вологість – завдяки тонкому шару поліпропілену на зовнішньому шарі зайва волога випаровується;
  • Завдяки правильному повітрообміну та підтримці необхідної вологості в активному стані зберігаються колонії білої плісняви, життєдіяльність яких є критично важливою для даного виду сиру.

Склад паперу: прозорий дихаючий поліпропілен, крафтовий папір, парафін

Характеристики:

  • щільність листа - 32 г/м.кв.
  • розмір - 21 х 21 см
  • кількість - 5 або 10 аркушів на вибір
  • колір - білий

Виробництво: Франція

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Двошаровий папір для сирів з сиру, папір silidor, папір для м'якого сиру, папір для дозрівання сиру, папір для камамберу, папір для сиру silidor, силіконізований папір для сиру, двошаровий папір для камамберу

Рекомендуємо почитати

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Разновидности сыров из козьего молока
Причины горечи КАМАМБЕРА

Причины горечи КАМАМБЕРА

Очень жалко, когда по..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ