- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:середній
Камамбер - це французький м'який сир із білою пліснявою, що відрізняється дуже ніжною, навіть плинною консистенцією та солодкувато-вершковим смаком із грибним відтінком. Але в епоху глобалізації, далеких перевезень та супермаркетів сироділам довелося змінити класичну технологію виробництва Камамбера та вийшов СТАБІЛІЗОВАНИЙ КАМАМБЕР. Назва "стабілізований" не означає, що до нього додають стабілізатори. Йдеться про спосіб виготовлення, при якому сир не змінюватиме свою органолептику в процесі зберігання і завжди буде стабільно-однаковий, чого не можна сказати про класичний камамбер, який протягом усього часу дозрівання змінює смак, консистенцію та аромат.
У процесі приготування стабілізованого Камамбера ви можете скористатися спеціальним папером для сирів із білою пліснявою.
Такий сир є чудовим варіантом для подарунків та продажу, тому що стабільний у процесі зберігання.
Характеристики готового сиру:
- Тип сиру: м'який сир із білою пліснявою
- Тип молока: із пастеризованого коров'ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко)
- Текстура: однорідна, м'яка, еластична, не розтікається, рівномірна. І таке залишається довгий час, не псується
- Колір: блідо-жовтий. Щільна товста скоринка з рівномірною пухнастою пліснявою без залисин
- Смак: нейтральний, ніжний і вершковий смак сирного тіста. Смак у скоринки свіжих печериць.
- Термін визрівання: від 3 до 5 тижнів
Склад комплекту для виготовлення сиру "Стабілізований Камамбер":
- Заквасочна культура для сиру (Сакко, Італія)
- Фермент молокозгортаючий (Reniplus, Іспанія)
- Культура плісняви Penicillium candidum (Dalton, Італія)
- Культура плісняви Geotrichum candidum (Dalton, Італія)
Рівень складності приготування: середній
Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умови зберігання закваски у морозилці, а ферменту у холодильнику
Вихід готового сиру: 12% від обсягу молока
УВАГА ! У комплект входить докладна роздрукована інструкція з приготування сиру "Стабілізований камамбер"
Перед замовленням обов'язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру та проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання має бути чистим та продезінфікованим.
Успіхів Вам у домашньому сироробстві!
Ще не було питань.
Мітки: сир камамбер, закваска для сиру камамбер, сир камамбер, домашній камамбер, французький сир, справжній камамбер, стабілізований камамбер, сучасний камамбер, класичний камамбер