Термофільні закваски

Термофільні закваски містять культури, які найбільш активні за температури від 32 до 42°С, але можуть витримати й більш високі температури нагріву (до 65°С).

Ці культури дозволяють швидко наростити кислотність сирної маси, тому вони використовуються для приготування сирів італійської групи: Моцарелла, Качаковалло, Буррата, Качотта, Страчателла. Термофільні культури також використовуються для приготування твердих сирів  з високою температурою другого нагріву: Пармезану, Маасдаму, швейцарських сирів.

Термофільні закваски для сиру мають специфічний бактеріальний склад, завдяки якому вони відрізняються від заквасок інших груп. Щоб купити таку закваску, просто оберіть її на сторінці вище і натисніть "Додати в кошик".

А якщо Ви бажаєте детально розібратися, які є бактерії за що Вони відповідають, тоді рекомендуємо Вам ознайомитися зі статтею "Склад сирних заквасок" у нашому БЛОЗі.



Термофільна закваска (Далтон)
Хіт

Термофільна закваска (Далтон)

Для виготовлення сирів з високою температурою другого нагрівання
75 грн.
Термофільна закваска SLBH (Biochem Lactoferm)

Термофільна закваска SLBH (Biochem Lactoferm)

Закваска з болгарською паличкою та хельветикус
75 грн.
Термофільна закваска ST (Biochem Lactoferm)

Термофільна закваска ST (Biochem Lactoferm)

Для сирів типу Pasta Filata: сулугуні, моцарелли та ін
75 грн.
Термофільна закваска ST 020/ST 022 (Сакко)

Термофільна закваска ST 020/ST 022 (Сакко)

Повільне кислотоутворення для м'якого та твердого сиру
75 грн.
Термофільна закваска TH BR (Алче)

Термофільна закваска TH BR (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata, твердих та надтвердих сирів
75 грн.
Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata: сулугуні, моцарелли та ін
75 грн.
Термофільна закваска для йогурту YC-X11 (Хансен)

Термофільна закваска для йогурту YC-X11 (Хансен)

Для приготування густого йогурту з м'яким смаком
89 грн.
Термофільна закваска ST 051/ST 053 (Сакко)

Термофільна закваска ST 051/ST 053 (Сакко)

Для м'яких та напівтвердих сирів
92 грн.
Термофільна закваска ST 071/ST 073 (Сакко)

Термофільна закваска ST 071/ST 073 (Сакко)

Для витяжних сирів
92 грн.
Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Для густого та щільного йогурту або ряжанки
93 грн.
Закваска для питного йогурту YO-MIX 883 (Даніско)

Закваска для питного йогурту YO-MIX 883 (Даніско)

Для смачного питного йогурту
97 грн.
Закваска для м'якого йогурту YoFlex Mild 1.0 (Хансен)

Закваска для м'якого йогурту YoFlex Mild 1.0 (Хансен)

Для йогурту з м'яким смаком
98 грн.
Термофільна закваска для ряжанки ST-BODY-3 (Хансен)

Термофільна закваска для ряжанки ST-BODY-3 (Хансен)

Закваска для класичної ряжанки та варенца
115 грн.
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення
144 грн.
Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)

Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)

Для напівтвердих та м'яких сирів із високою температурою другого нагрівання
153 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак
159 грн.
Термофільна закваска STAR 22 (Даніско)

Термофільна закваска STAR 22 (Даніско)

Для витяжних сирів типу Pasta Filato від 200 л до 5000 л
165 грн.
Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)

Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)

Для витяжних сирів групи Pasta Filato, швейцарських та сирів з чеддеризацією
166 грн.
Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Для вираженого сирного смаку в сирах Pasta Filata
168 грн.
Термофільна закваска ТA 60 (Даніско)

Термофільна закваска ТA 60 (Даніско)

Для напівтвердих та твердих сирів з високою температурою другого нагрівання
172 грн.
Показано з 1 по 20 із 23 (всього сторінок: 2)