До комплекту входить фермент та докладна інструкція приготування
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    низький

10 грн.
Є в наявності

Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.

Цілющі властивості бринзи здебільшого пов’язані з легкозасвоюваним кальцієм, що міститься в ній: добова потреба організму в ньому забезпечується всього 100 грамами продукту. Ще один нюанс, завдяки якому бринза є такою корисною: для її приготування не потрібна теплова обробка, тому всі вітаміни (С, Е, А, В1, В2) та мінеральні речовини (солі кальцію, калію, фтору) збережені.

Приготувати бринзу дуже легко і просто в домашніх умовах.

Красивий вигляд бринзи можна отримати у спеціальних формах сиродільницях.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Східна Європа, Карпати;
  • Тип сиру: розсільний, напівтвердий.
  • Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: кремова, рівна, ламка, щільна, закрита.
  • Колір: білий.
  • Смак: солоний, вершково-молочний.
  • Термін визрівання: бринзу, отриману на ферменті, можна їсти свіжою.

Склад комплекту для приготування сиру «Бринза» з вершковим смаком:

1. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

Рівень складності приготування: низький

Термін зберігання комплекту: у холодильнику протягом 6 місяців

Вихід готового сиру: 15-17 % від обсягу молока

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування «Бринзи».

Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност

Хай Вам щастить у домашньому сироділлі!

Галина / 25.08.2021
Почему в у вас в наборе только фермент, а где закваска?
Администратор Светлана
Брынзу можно приготовить только на одном ферменте. По желанию можно использовать мезофильную или мезо-термофильную закваску.
Лидия / 11.04.2021
Какую закваску для брынзы Вы рекомендуете?
Спасибо
Администратор Светлана
Для приготовления традиционной брынзы с кисломолочным вкусом лучше всего использовать мезофильно-термофильную закваску WhiteDaily 80 (Хансен).
Оксана / 09.02.2021
У вас рецепт брынзы без вторичного нагрева. Обычно в рецептах брынзы после нарезки зерна идет нагрев до 38 С и вымешивание зерна.
Администратор Светлана
Можно после нарезки сырного зерна нагреть и перемешать. Таким образом ускорится процесс выведения сыворотки, а сыр будет немного суше.
Уроки сыроделия в Харькове
Уроки сыроделия в Харькове
   Попробуйте и научитесь самостоятельно готовить сыр на мастер-классах в г. Харьков        Друзья, на уроках сыроделия вас научат настоящему искусству приготовления сыра!       Это просто! ..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..
..
..

Рекомендовані товари

Мітки: Закваска для сиру бринза, приготувати сир бринза, домашня бринза, купити закваску для бринзи, вершковий сир, домашній сир, низькі ціни на закваски, італійські закваски, закваски Даниско, закваски Далтон, закваски Danisco, закваски Хансен, закваски Hanse

Рекомендуємо почитати

Определение коагуляции и флокуляции в сыроделии
Приготовление раствора сычужного фермента
Что необходимо для домашнего сыроделия
Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..