До комплекту входить фермент та докладна інструкція приготування
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    низький

10 грн.
Є в наявності

Адигейський сир прийшов до нас із Республіки Адигея, що на Північному Кавказі. Це м’який свіжий сир практично білого кольору з чистим кисломолочним смаком (проте, дехто вважає його прісним) і щільною, іноді крихкою текстурою. Для надання додаткового смаку, аромату і кольору, а також подовження терміну придатності сир часто закопчують, але, в основному, продають свіжим, практично несолоним. Сир має характерну форму невеликого «колеса» з візерунком на поверхні, який одержується завдяки пресуванню сиру у формах зі спеціальним рисунком.

Адигейський сир рекомендовано вживати спортсменам, вагітним та жінкам, які годують, дітям, людям літнього віку. Його додають до раціону харчування ослабленим людям та тим, що перенесли тяжкі захворювання. Він легко перетравлюється, не навантажує організм і насичує необхідними та корисними речовинами, які потрібні для нормального функціонування всіх систем організму.

Класичний вигляд адигейського сиру можна отримати в спеціальних формах сиродільницях.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Республіка Адигея;
  • Тип сиру: м’який, розсільний.
  • Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: щільна, ламка, закрита.
  • Колір: білий.
  • Смак: кисломолочний, пряний.
  • Термін визрівання: свіжий сир.

Склад комплекту для приготування «Адигейського сиру»:

1. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

Рівень складності приготування: низький

Термін зберігання комплекту: у холодильнику протягом 6 місяців

Вихід готового сиру: 15-17 % від обсягу молока

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування «Адигейського сиру».

Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност

Хай Вам щастить у домашньому сироділлі!

Ще не було питань.

Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир – джерело легкозасвоюваних мінеральних солей (кальцію, калію, натрію, фосфору, магнію, сірки, заліза, цинку, міді). Також у цьому виді сиру міститься велика кількість вітамінів: бета-каротин, ретинол, вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В9, ..
Уроки сыроделия в Харькове
Уроки сыроделия в Харькове
   Попробуйте и научитесь самостоятельно готовить сыр на мастер-классах в г. Харьков        Друзья, на уроках сыроделия вас научат настоящему искусству приготовления сыра!       Это просто! ..

Рекомендовані товари

Мітки: Закваска для адигейського сиру, приготувати адигейський сир, домашній адигейський сир, купити закваску для адигейського сиру, рецепт адигейського сиру

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Получение сырного сгустка

Получение сырного сгустка

Один из немаловажный ..

Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..

Какой сыр лучше всего делать для продажи