310 грн.
Нет в наличии

НОВОЕ ПОСТУПЛЕНИЕ С 12 ФЕВРАЛЯ 2020 

Форма для адыгейского сыра "Сыродельница" большая состоит из двух емкостей в виде дуршлага и ковша для сбора жидкости.

Дно "дуршлага" имеет отверстия прямоугольной формы для свободного оттока сыворотки.

Пластик, непосредственно соприкасающийся с молочными продуктами не имеет в своем составе красителей.

Изделие предназначено для производства в домашних условиях адыгейского сыра, а также других мягких сыров - Моцарелла, Брынза, фермерского домашнего сыра. Отлично подходит для приготовления творога.

Примерный вес сыра - от 2 до 2,5-2,7 кг.

Основные характеристики:

  • диаметр наружный дуршлага - 22 см
  • высота дуршлага - 8 см
  • диаметр ковша - 24,5 см
  • высота ковша - 8 см
  • длина вместе с ручкой - 35 см
  • толщина стенок - 2,8 мм
  • материал - пищевой пластик
  • цвет - красно-белый
  • вес - 250 г
  • наличие ножек: нет

Ще не було питань.

Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир – джерело легкозасвоюваних мінеральних солей (кальцію, калію, натрію, фосфору, магнію, сірки, заліза, цинку, міді). Також у цьому виді сиру міститься велика кількість вітамінів: бета-каротин, ретинол, вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В9, ..
Адигейський сир (класичний рецепт) - рецепт приготування
Адигейський сир (класичний рецепт) - рецепт приготування
Адигейський сир є національною стравою черкеської кухні. У республіці Адигея цей продукт готують у кожній родині. Зробити адигейський сир вдома не складе особливих труднощів. Його готують як із незбираного вівцевого або козиного, так із коров'ячого м..
Імеретинський сир (рецепт приготування)
Імеретинський сир (рецепт приготування)
Імеретинський сир – це свіжий грузинський сир з м’яким смаком, який можна їсти вже на наступний день після приготування. На Кавказі свіжоприготований імеретинський сир має назву «перший сир» або «молодий сир». З ним печуть хачапурі і роблять закуски,..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..
..
..
..
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..

Рекомендовані товари

Мітки: форма для адыгейского сыра, Сыродельница большая, форма для рассольных сыров, форма для брынзы, форма для сулугуни

Рекомендуємо почитати

Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Что необходимо для домашнего сыроделия
Производство ТВОРОГА разными способами