295 грн.
Нет в наличии

Форма для адыгейского сыра "Сыродельница" средняя состоит из двух емкостей в виде дуршлага и ковша для сбора жидкости.

Дуршлаг имеет отверстия прямоугольной формы для свободного оттока сыворотки.

Пластик, непосредственно соприкасающийся с молочными продуктами, не имеет в своем составе красителей. 

Изделие предназначено для производства в домашних условиях адыгейского сыра, а также других мягких сыров -  Моцареллы, Брыны, Осетинского, фермерского домашнего сыра и творога.

Примерный вес сыра - от 1,5 до 2,0 кг.

Основные характеристики:

  • диаметр наружный дуршлага - 20 см
  • высота дуршлага - 8 см
  • диаметр ковша - 21 см
  • высота ковша - 9 см
  • длина вместе с ручкой - 31 см
  • толщина стенок - 1,8 мм
  • материал - пищевой пластик
  • цвет - красно-белый
  • вес - 230 г
  • наличие ножек: бортик по окружности
Оксана / 04.02.2024
Доброго дня. А коли буде форма для адегейського сиру діаметром 12, 20 і 22?
Администратор Светлана
На жаль, постачання даних форм найближчим часом не буде.
Любов / 15.02.2023
Доброго дня. А коли буде в наявності форми для адегейського сиру діаметром 20? І на яку кількість молока розрахована ця форма?
Администратор Светлана
На жаль, найближчим часом данних форм не буде.
Афродита / 08.02.2022
Когда появятся???
Администратор Светлана
Ожидаем к 8 марта
ольга / 27.03.2021
когда будут в наличии формы для адыгейского сыра маленьким диаметром ?
Администратор Светлана
Формы-сыродельницы диаметром 11 см и 12 см уже в наличии.
Анна / 12.03.2021
Можно ли приобрести сиродельницу и может у вас есть форма для сыра с пресом объем 1,5 л Спасибо,буду ждать
Администратор Светлана
Большой выбор форм в этом разделе https://dom-gastronom.com.ua/formy-dlya-syra/
Елена / 30.01.2021
Хотелось бы приобрести такую форму для сыра, её щас можно заказать или ждать когда будет в наличии?
Администратор Светлана
Ожидаем в марте
Ксения / 16.01.2021
Очень надо формы для адыгейского сыра, когда будут в наличии?
Администратор Светлана
Ожидаем к весне
Алексей / 04.10.2020
Здравствуйте. Будут ли у вас еще эти замечательные формочки?
Администратор Светлана
Ожидаем после окончания карантина
Андрей / 16.02.2020
Здравствуйте. Формы для адыгейского сыра появятся в наличии?
Администратор Светлана
С 18-20 февраля 2020 г.
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир на ферменті (рецепт приготування)
Адигейський сир – джерело легкозасвоюваних мінеральних солей (кальцію, калію, натрію, фосфору, магнію, сірки, заліза, цинку, міді). Також у цьому виді сиру міститься велика кількість вітамінів: бета-каротин, ретинол, вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В9, ..
Адигейський сир (класичний рецепт) - рецепт приготування
Адигейський сир (класичний рецепт) - рецепт приготування
Адигейський сир є національною стравою черкеської кухні. У республіці Адигея цей продукт готують у кожній родині. Зробити адигейський сир вдома не складе особливих труднощів. Його готують як із незбираного вівцевого або козиного, так із коров'ячого м..
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Імеретинський сир (рецепт приготування)
Імеретинський сир (рецепт приготування)
Імеретинський сир – це свіжий грузинський сир з м’яким смаком, який можна їсти вже на наступний день після приготування. На Кавказі свіжоприготований імеретинський сир має назву «перший сир» або «молодий сир». З ним печуть хачапурі і роблять закуски,..
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..
..
..
..

Рекомендовані товари

Мітки: форма для Адыгейского сыра, Сыродельница, Сыродельница купить Украина, форма для сыра на 1, 5 - 2 кг сыра, форма для рассольных сыров, форма для брынзы, форма для сулугуни

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Какой сыр лучше всего делать для продажи
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..