- Модель:0238
- Доступно:5 шт.
Захисна закваска Holdbac YM-С - це ліофілізована стартова культура для придушення небажаної мікрофлори біологічним способом: дріжджі, плісняви та гетероферментативні молочнокислі бактерії.
Захисна культура Holdbac YM-С з дуже повільним і низьким рівнем сквашування, що утворює молочну кислоту L(+) типу, оцтову кислоту і пропіонову кислоту.
Holdbac YM-С розроблена як захисна культура і ніяк не впливає на газоутворення. У складі закваски присутні штами бактерій Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii, які не впливають на формування смаку та аромату готового продукту.
Захисна культура Holdbac YM-С рекомендована до застосування в зимовий та весняний періоди, коли існує найбільша небезпека обсіменіння молока спорами.
ВАЖЛИВО: Не замінює основну закваску! Додається в комбінації зі звичайними заквасочними культурами при виробництві ферментованих молочних продуктів, наприклад, в йогуртах, сметані, свіжих сирах.
Состав:
- Lactobacillus paracasei,
- Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
Вид закваски: захисна (на посилання відкриються всі захисні закваски).
Найближчі АНАЛОГИ: захисна культура FreshQ 4 (Хансен)
Рекомендації щодо застосування:
- Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
- Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
- Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
- Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.
Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.
Виробник: Danisco France SAS (Франція)
У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.


Рекомендуємо почитати
Созревание и хранение сыра
После приготовления в..
Вздутие и трещины на сыре: причины и способ устранения
Вздутие (вспучивание)..
Дефекты сыра и как их избежать
При изготов..
Создание натуральной сырной корки (покрытие сырной корки маслом)
Главное преимущество ..