Захисна культура для свіжих сирів та кисломолочної продукції

163 грн.
Є в наявності

Захисна закваска Holdbac YM-С - це ліофілізована стартова культура для придушення небажаної мікрофлори біологічним способом: дріжджі, плісняви ​​та гетероферментативні молочнокислі бактерії.

Захисна культура Holdbac YM-С  з дуже повільним і низьким рівнем сквашування, що утворює молочну кислоту L(+) типу, оцтову кислоту і пропіонову кислоту.

Holdbac YM-С розроблена як захисна культура і ніяк не впливає на газоутворення. У складі закваски присутні штами бактерій Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii, які не впливають на формування смаку та аромату готового продукту.

Захисна культура Holdbac YM-С  рекомендована до застосування в зимовий та весняний періоди, коли існує найбільша небезпека обсіменіння молока спорами.

ВАЖЛИВО: Не замінює основну закваску! Додається в комбінації зі звичайними заквасочними культурами при виробництві ферментованих молочних продуктів, наприклад, в йогуртах, сметані, свіжих сирах.

Состав:

  • Lactobacillus paracasei,
  • Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii

Вид закваски: захисна (на посилання відкриються всі захисні закваски).

Найближчі АНАЛОГИ: захисна культура FreshQ 4  (Хансен)

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Danisco France SAS (Франція)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Лидия / 30.01.2025
Скажите пожалуйста штамп Lactobacillus reuteri не планируется у Вас в магазине!?
Администратор Светлана
Бактерії Lactobacillus reuteri планують бути в березні 2025 року
Тетяна / 29.08.2023
Коли буде в наявності?дякую
Администратор Светлана
Поки не планується. В магазині є вибір інших захисних культур, що значно дешевші за ціною та гідної якості.
Олег / 14.10.2021
Доброго дня. Яка дозіровка на 100л молока, для полутвердих сирів?
Администратор Светлана
На 100 л молока норма внесения составляет от 1,2 до 1,6 г сухой культуры в зависимости от партии закваски
Олег / 14.10.2021
Яка доза на 100 л для качотта?
Администратор Светлана
На 100 л молока норма внесения составляет от 1,2 до 1,6 г сухой культуры в зависимости от партии закваски
Елена / 19.01.2021
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, если молоко пастеризовать, то эту закваску можно не применять?
Администратор Светлана
Для пастеризованного молока можно не использовать
Пармезан (рецепт приготовления)
Пармезан (рецепт приготовления)
Пармезан - это итальянский сыр, получивший свое название от регионов-производителей (Парма и Реджио-Эмилия). Законодательство Евросоюза запрещает применение название «Пармезан» для сыра, изготовленного за пределами региона.Оригинальное название ..
Ursoplast - cъедобное антигрибковое покрытие для сыра
Ursoplast - cъедобное антигрибковое покрытие для сыра
Здравствуйте уважаемые покупатели. Команда интернет-магазина "ДОМАШНИЙ ГАСТРОНОМ" рада приветствовать Вас!Сегодня мы хотим поделиться отличной новостью!Теперь в Украине можно приобрести бесцветное съедобное покрытие Ursoplast.Бесцветное съе..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Закваска для сиру ПОН-л'ЕВЕК (ПОН-ЛЕВЕК)
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ПОН-л'ЕВЕК (ПОН-ЛЕВЕК)

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + пліснява + рецепт
48 грн.

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Дефекты сыра и как их избежать