Функціональні добавки для ковбас

Функціональні добавки для ковбас - це інгредієнти, які вносять у процесі виробництва ковбасних виробів для поліпшення їхніх властивостей, збереження кольору, стійкості під час зберігання, кращого аромату і смаку або скорочення втрат під час термічної обробки. Застосовуючи функціональні ковбасні інгредієнти в домашніх умовах, ви знижуєте ризик прояву дефектів, які можуть проявитися через відмінності умов і технологій промислового/приватного виробництва. Добавки застосовують також для більш раціонального використання сировини. 

Функціональні добавки для ковбас пропоновані нами відповідають українському законодавству, нешкідливі для здоров'я людини і мають ефективну дію. 



Глюкоза пищевая для колбас

Глюкоза пищевая для колбас

Пищевая добавка "Глюкоза" для приготовления мясных колбасных изделий
23 грн.
Лимонна кислота харчова

Лимонна кислота харчова

Лимонна кислота 100 г та 500 г
23 грн.
Рис ферментированный (краситель для мясопродуктов)

Рис ферментированный (краситель для мясопродуктов)

Краситель для мясопродуктов
25 грн.
Аскорбат натрію

Аскорбат натрію

Антиокислювач для м'яса
30 грн.
Усилитель вкуса Глутамат Натрия(E 621)

Усилитель вкуса Глутамат Натрия(E 621)

Натриевая соль глутаминовой кислоты
32 грн.
Прискорювач дозрівання ковбас (ГДЛ)
Новинка

Прискорювач дозрівання ковбас (ГДЛ)

Для прискорення дозрівання ковбаси
33 грн.
Аскорбінова кислота

Аскорбінова кислота

Антиокислювач і стабілізатор кольору
35 грн.
Соєвий ізолят (соєвий ізольований білок)
Новинка

Соєвий ізолят (соєвий ізольований білок)

Для зв'язування води та жиру
45 грн.
Цитрат пищевой

Цитрат пищевой

48 грн.
Освіжувач м'яса «Фреш міт»
Новинка

Освіжувач м'яса «Фреш міт»

Прибирає первинні ознаки псування м'яса
59 грн.
Стартовые культуры для сыровяленых ветчин "Пекельстарт СВ-СА2"

Стартовые культуры для сыровяленых ветчин "Пекельстарт СВ-СА2"

72 грн.
Стартовые культуры для сыровяленых колбас Редстарт

Стартовые культуры для сыровяленых колбас Редстарт

73 грн.
Дріжджі для сиру DH (Даніско)

Дріжджі для сиру DH (Даніско)

Для прискорення дозрівання сирів та копчених ковбас
83 грн.
Натуральний антимікробний агент НАТАМАКС (Даніско)

Натуральний антимікробний агент НАТАМАКС (Даніско)

Для захисту харчових продуктів
94 грн.
Старты FLORA ITALIA (Флора Италия) для быстрого созревания колбас, Хансен

Старты FLORA ITALIA (Флора Италия) для быстрого созревания колбас, Хансен

139 грн.
Плесень для колбас Bactoferm MOLD-600, Хансен

Плесень для колбас Bactoferm MOLD-600, Хансен

142 грн.
Показано з 1 по 20 із 22 (всього сторінок: 2)