Фермент ASTRO CHYMOSIN 1000 L (АСТРО ХИМАЗИН, АСТРОХИМАЗИН) - це 100% хімозин нетваринного походження, призначений для згортання молока, отриманий шляхом ферментації штаму Kluyveromyces lactis і представлений в рідкій формі.
Фермент ASTRO CHYMOSIN 1000 L має виражену високоспецифічну розщеплювальну дію на каппа-казеїн, що обумовлює хороше утворення згустку та мінімальні втрати білка з сироваткою, збільшує вихід продукту. Фермент дуже термолабільний, що практично виключає появу гіркоти в сирі в процесі його дозрівання і зберігання.
Вегетаріанський хімозин ASTRO CHYMOSIN 1000 L можна використовувати як дешевшу альтернативу сичужним ферментам тваринного походження для сирів з тривалою витримкою.
Склад: 100% хімозин
Активність: 1000 IMCU/ml
Норма витрати: тверді та м'які сири – 3–6 мл на 100 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 1200 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 4000 л молока).
Термін зберігання: 24 місяця. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: CALZA CLEMENTE (Італія)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Как правильно нарезать сырный сгусток
Чтобы узнать, когда сыр..
Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Эта досадная ситуация мож..
Получение сырного сгустка
Один из немаловажный ..
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..