100% хімозин для всіх видів сирів

62 грн.
Є в наявності

Рідкий мікробіальний фермент Мікроклерічі 680 (MicroCLERICI 680) - це чистий стандартизований 100% хімозин нетваринного походження, отриманий шляхом ферментації добірного штаму Rhizomucor miehei.

Фермент MicroCLERICI 680 виявляє виражену розщеплюючу дію на каппа-казеїн, що забезпечує відмінне утворення сирного згустку. Завдяки загальній протеолітичній активності значно впливає на утворення аромату та текстури в сирі. Покращує смак та знижує ризик виникнення гіркоти у готовому продукті, підвищує стабільність структури.

Мікробіальний хімозин MicroCLERICI 680 можна використовувати як дешевшу альтернативу сичужним ферментам тваринного походження для сирів з тривалою витримкою.

Склад: 100% хімозин

Активність: 680 IMCU/ml

Норма витрати: тверді та м'які сири – 3,5 – 4 мл на 100 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 750л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 2500 л молока).

Термін зберігання: 24 місяця. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Caglificio Clerici S.p.A. Італія

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Любов / 29.04.2025
Доброго дня, Світлана.Яке дозування ферменту на 10 л молока?Дякую,
Администратор Светлана
0,35 -0,4 мл на 10 л молока
Дуся / 24.06.2021
Можно вопрос подойдёт ли этот фермент для сыра камамбер
Администратор Светлана
Жидкий сычужный фермент CLERICI 75/25 подходит для всех мягких сыров. Но чаще всего для камамбера и бри приобретают сычужный фермент NATUREN Premium 145 в составе которого 85 % химозина и 15 % пепсина.
Марина / 29.11.2020
Здравствуйте, этот ферменты подойдёт для всех сыров,? Мягких, полутвердых и паста фильтра?
Администратор Светлана
Жидкий сычужный фермент CLERICI 75/25 подходит для приготовления мягких, рассольных сыров типа Pasta Filata, а так же для сыров со сроком созревания до 1 месяца.
Татьяна / 10.11.2020
Здрастуйте.Этот фермент можно использовать для приготовления брынзы? И посоветуйте пожалуйста мезофильно-термофильну закваску для брынзы 2в1 или по отдельности.Благодарю за ответ
Администратор Светлана
Жидкий сычужный фермент CLERICI 75/25 отлично подойдет для приготовления брынзы.
Для брынзы есть специальная мезофильно-термофильная закваска WhiteDaily 80 от компании Хансен
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне – м’який свіжий італійський сир. Сир має густу кремоподібну консистенцію і дуже високий процент жирності (від 60 %). Маскарпоне є невід’ємною частиною багатьох італійських десертів, таких як тірамісу. Рецепт маскарпоне настільки простий, щ..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..
Лабне (рецепт приготування)
Лабне (рецепт приготування)
Лабне – це крем-сир, приготований з йогурту. Він є традиційним продуктом кухні країн Середнього Сходу. Особливо даний сир є популярним у Лівані.Із сиру Лабне часто роблять кульки, які обвалюють у травах або спеціях. Сир Лабне можна подавати у свіжому..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Покрытие сыра латексом

Покрытие сыра латексом

Чтобы предупредить разруш..

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..