100% хімозин для всіх видів сирів

62 грн.
Є в наявності

Рідкий мікробіальний фермент Мікроклерічі 680 (MicroCLERICI 680) - це чистий стандартизований 100% хімозин нетваринного походження, отриманий шляхом ферментації добірного штаму Rhizomucor miehei.

Фермент MicroCLERICI 680 виявляє виражену розщеплюючу дію на каппа-казеїн, що забезпечує відмінне утворення сирного згустку. Завдяки загальній протеолітичній активності значно впливає на утворення аромату та текстури в сирі. Покращує смак та знижує ризик виникнення гіркоти у готовому продукті, підвищує стабільність структури.

Мікробіальний хімозин MicroCLERICI 680 можна використовувати як дешевшу альтернативу сичужним ферментам тваринного походження для сирів з тривалою витримкою.

Склад: 100% хімозин

Активність: 680 IMCU/ml

Норма витрати: тверді та м'які сири – 3,5 – 4 мл на 100 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 750л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 2500 л молока).

Термін зберігання: 24 місяця. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Caglificio Clerici S.p.A. Італія

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Дуся / 24.06.2021
Можно вопрос подойдёт ли этот фермент для сыра камамбер
Администратор Светлана
Жидкий сычужный фермент CLERICI 75/25 подходит для всех мягких сыров. Но чаще всего для камамбера и бри приобретают сычужный фермент NATUREN Premium 145 в составе которого 85 % химозина и 15 % пепсина.
Марина / 29.11.2020
Здравствуйте, этот ферменты подойдёт для всех сыров,? Мягких, полутвердых и паста фильтра?
Администратор Светлана
Жидкий сычужный фермент CLERICI 75/25 подходит для приготовления мягких, рассольных сыров типа Pasta Filata, а так же для сыров со сроком созревания до 1 месяца.
Татьяна / 10.11.2020
Здрастуйте.Этот фермент можно использовать для приготовления брынзы? И посоветуйте пожалуйста мезофильно-термофильну закваску для брынзы 2в1 или по отдельности.Благодарю за ответ
Администратор Светлана
Жидкий сычужный фермент CLERICI 75/25 отлично подойдет для приготовления брынзы.
Для брынзы есть специальная мезофильно-термофильная закваска WhiteDaily 80 от компании Хансен
Лабне (рецепт приготування)
Лабне (рецепт приготування)
Лабне – це крем-сир, приготований з йогурту. Він є традиційним продуктом кухні країн Середнього Сходу. Особливо даний сир є популярним у Лівані.Із сиру Лабне часто роблять кульки, які обвалюють у травах або спеціях. Сир Лабне можна подавати у свіжому..
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир (рецепт приготування)
Осетинський сир – це одна з національних страв Осетії, яка виготовляється як із овечого або козячого, так і незбираного коров’ячого молока. Цей розсільний сир має характерний кислувато-солоний смак з гостринкою, а іноді й гіркою ноткою. Завдяки щільн..
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні (рецепт приготування)
Сулугуні – це сир із грузинського регіону Самегрело з гострим кисломолочним смаком, який часто називають грузинською моцарелою. Дійсно, принцип виготування цих сирів здебільшого схожий: це свіжі витяжні розсільні сири групи Паста Філата. Користь Сулу..
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне – м’який свіжий італійський сир. Сир має густу кремоподібну консистенцію і дуже високий процент жирності (від 60 %). Маскарпоне є невід’ємною частиною багатьох італійських десертів, таких як тірамісу. Рецепт маскарпоне настільки простий, щ..
Бринза (рецепт приготування)
Бринза (рецепт приготування)
Бринза – розсільний сир, який здавна готують у багатьох країнах Східної Європи. Це сир білого кольору, без скоринки. Консистенція щільна, ламка. Припустимою є невелика кількість нерегулярних глазків нерівної форми.Цілющі властивості бринзи здебільшог..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Покрытие сыра латексом

Покрытие сыра латексом

Чтобы предупредить разруш..

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..