Форма для самопресованих сирів до 1 кг
65 грн. 53 грн.
Є в наявності

Пластикова форма "Ромашка" мала місткістю 1,2 л допоможе вам виготовити сир вагою до 1 кг.

Форма для сиру має дренажні отвори по всьому периметру, що дозволяє використовувати її без додаткових матеріалів, що фільтрують.

Стінки та дно форми мають перфорацію для відтоку зайвої сироватки, при цьому самі отвори для стоку сироватки імітують малюнок справжнього кошика з виноградної лози (а це матеріал, з якого виготовлялися перші сирні форми). Такий малюнок дозволяє сироватці відходити максимально швидко, залишаючи цінне сирне зерно усередині форми.

У формі легко приготувати: Камамбер, Бринзу, Халлумі, Качотта, Робіола, Фету та інші сири. На виході у вас вийде гарна голівка сиру, верх якої нагадуватиме ромашку.

Сирна форма має міцні стінки, що дозволяє використовувати її для виготовлення як м'яких сирів, що самопресуються, так і напівтвердих, що вимагають підпресування.

Основні характеристики:

  • діаметр – 14,5 см
  • висота – 8,5 см
  • об'єм - 1000 мл
  • місткість – до 1 кг
  • матеріал - харчовий пластик
  • Колір білий

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Качотта в винной корке (рецепт приготовления)
Качотта в винной корке (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..
..
Камамбер (рецепт приготовления)
Камамбер (рецепт приготовления)
Камамбер - это французский мягкий сыр с белой плесенью, отличающийся очень нежной, даже текучей консистенцией и сладковато-сливочным вкусом с грибным оттенком. Корочка сыра съедобная, белого цвета, плотная, иногда с коричневыми прожилками. Голов..
..
Горгонзолла (рецепт приготовления)
Горгонзолла (рецепт приготовления)
Горгонзола - знаменитый итальянский сыр относится к голубым сырам, получившим свое название из-за проросших в сырной массе зеленовато-голубых колоний плесневых культур. Горгонзолу делают из коровьего молока, и для этого сыра харак..
..
Фета (рецепт приготування)
Фета (рецепт приготування)
Фета – це сир, який у всіх асоціюється із Грецією. Фета – найвідоміший у світі сорт свіжого сиру. Сир фета готується з овечого або козячого молока. Але існують варіанти і на коров’ячому молоці. Має білий або кремовий колір, приємний сирний запах і кр..
Уроки сыроделия в Харькове
Уроки сыроделия в Харькове
   Попробуйте и научитесь самостоятельно готовить сыр на мастер-классах в г. Харьков        Друзья, на уроках сыроделия вас научат настоящему искусству приготовления сыра!       Это просто! ..
Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро (рецепт приготовления)
Ливаро - мягкий сыр из коровьего молока, производимый в Нижней Нормандии. Интересной особенностью Ливаро является то, что сырную головку обматывают пятью полосками из высушенных листьев рогоза, который в большом количестве произрастает..
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола з пажитником (рецепт приготування)
Робіола – це італійський сир із різновиду свіжих сирів, яких в Італії нараховують доволі багато. Існують 2 версії походження назви даного сиру. За першою версією сир назвали rubeole, тобто «червоний», оскільки у дозрілого сиру скоринка набуває червон..
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато (рецепт приготовления)
Канестрато - твердый итальянский сыр. Это сыр, состоящий на 70-90% из цельного овечьего молока и на 30-10% из цельного козьего молока. Название свое сыр получил от форм-корзинок из тростника, в которых его издавна готовили, называемых по-итальян..
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (Halloumi) – найвідоміший продукт острову Кіпр, національна гордість кіпріотів. Це сир із додаванням сухих листочків м’яти, що надає йому пікантності та особливого аромату. Сир схожий на Сулугуні, але Халумі більш щільний, ніби «гумуватий..
Бавария Блю (рецепт приготовления)
Бавария Блю (рецепт приготовления)
Бавария Блю - голубой сыр в Германии. Это мягкий сыр с корочкой из белой плесени Penicillium candidum, тело которого испещрено многочисленными глазками голубой плесени. Текстура сыра мягкая, гладкая, маслянистая. Сыр довольно жирный, хотя сущест..
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..
..

Рекомендовані товари

Мітки: форма для м'якого сиру, форма для сиру, форма для сиру з пліснявою, форма для качотти, форма для халумі, форма для сиру, форма для фети, висока форма для сиру, сирна форма, форма для бринзи

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Какую форму выбрать для приготовления сыра
Липаза в сыроделии

Липаза в сыроделии

Начинающие сыроделы ч..