Форма для домашнього сиру (2 до 1) призначена для приготування сирів за допомогою самопресування. Таким чином робляться сири типу кесо-бланко, адигейського, паніра, домашнього (імеретинського), бринза, фермерського домашнього сиру. Відмінно підходить для приготування кисломолочного сиру.
Форма складається з двох ємностей у вигляді дуршлагу та ковша для збору рідини. Дно "дуршлагу" має отвори прямокутної форми для вільного відтоку сироватки.
Орієнтовна вага готового сиру - від 2,5 до 3 кг.
Основні характеристики:
- діаметр дуршлагу - 22 см;
- глибина дуршлагу - 12 см;
- діаметр ковша – 24 см;
- глибина ковша – 13 см;
- матеріал – харчовий пластик;
- колір - різні
Виробник: Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Факторы, влияющие на продолжительность и интенсивность свертывания молока
ТЕМПЕРАТУРА молока – ..
Что необходимо для домашнего сыроделия
Сыроделие кажется не ..
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Сыры можно варить из ..
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..