Лавсанова серветка для приготування сиру та творога
165 грн.
Є в наявності

Серветка з лавсану - незамінний помічник для фільтрації молока, для виробництва кисломолочного сиру в домашніх умовах, для приготування м'яких, напівм'яких та твердих сирів, рікоттилабне, крем-сирів, для фільтрації грецького йогурту, для фільтрації соєвого та горіхового молочка, для відокремлення рідини від макухи та інших твердих складових, для фільтрації соків та вина.

Серветка виготовлена ​​із матеріалу "лавсан молочний" - міцне поліефірне волокно синтетичного походження. Лавсанові нитки мають гладку поверхню, а волокно – поперечний переріз. Лавсан молочний не схильний до пошкоджень міллю, пліснявою, має високу опірність до розвитку мікроорганізмів. Пружне волокно, добре тримає форму.

Лавсанова серветка використовується в таких цілях:

  • для фільтрації молока, сироватки та інших рідин
  • дозволяє виключити прилипання сирного зерна до стін форми;
  • полегшує перевертання сирної головки – для виймання головки достатньо перевернути форму та потягнути за краї серветки;
  • виключає просочування сирного зерна в отвори для стікання сироватки;
  • використовується в обов'язковому порядку металевих форм для сиру;
  • як дренажний матеріал.

Не забувайте, що під час серветкового пресування необхідно проводити перепресування для усунення складок на поверхні сиру.

Основні характеристики:

  • матеріал - лавсан молочний
  • щільність - 120г/м2
  • розмір: 90 х 90 см

Виробник: Україна

Після використання матеріал необхідно промити у мильній воді. Прати максимум при 75 °, не кип'ятити!

Олена / 24.09.2024
Можно ли её разрезать на меньшие части? Или по бокам разлезется?
Администратор Светлана
Ткань не сыпется, поэтому можно разрезать на части
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне (рецепт приготування)
Маскарпоне – м’який свіжий італійський сир. Сир має густу кремоподібну консистенцію і дуже високий процент жирності (від 60 %). Маскарпоне є невід’ємною частиною багатьох італійських десертів, таких як тірамісу. Рецепт маскарпоне настільки простий, щ..
Драй Джек (рецепт приготовления)
Драй Джек (рецепт приготовления)
Драй джек (СУХОЙ ДЖЕК) - это более сухой вариант американского сыра Монтерей Джек. Появился случайно в начале XX века, когда оптовик не смог продать слишком большую партию свежего Монтерей Джека и он пролежал до 1-й мировой войны. Во время ..

Рекомендовані товари

Мітки: лавсан для пресування сиру, лавсан для сиру, лавсанова серветка для пресування, серветка для пресування сиру, серветка для сиру, серветка лавсанова для сиру, лавсан молочний, фільтрувальна тканина, фільтруюча тканина, дренажна тканина

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
Особенности приготовления сыров из козьего молока
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..