Закваски ПРОБІОТИЧНІ

Приготування пробіотичного продукту

  1. Пастеризоване, стерилізоване або кип'ячене молоко нагріти до температури 30-40°С (залежно від виду пробіотичної культури)
  2. Додати пребіотик. Інулін розчинити в теплій або кімнатної температури воді і внести в молоко, перемішати.
  3. Внести пробіотичну культуру і акуратно перемішати.
  4. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Слід підтримувати температуру ~30-40 °C (залежно від штаму пробіотика) протягом 6-12 годин.
  5. Після закінчення приготування необхідно відразу охолодити, для того, щоб зупинити процес ферментації.


Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Чисті біфідобактерії для сиру та кисломолочних продуктів
45 грн.
Закваска НАРІНЕ (Даніско)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска НАРІНЕ (Даніско)

Пробіотична закваска Наріне
75 грн.
Пробіотична культура Lactobacillus CASEI (Biochem Lactoferm)
Новинка ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична культура Lactobacillus CASEI (Biochem Lactoferm)

Чистий штам Lactobacillus casei
75 грн.
Пробіотична культура Lactobacillus FERMENTUM (Сакко)
ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична культура Lactobacillus FERMENTUM (Сакко)

Чистий штам Lactobacillus fermentum
75 грн.
Пробіотична культура Lactobacillus PLANTARUM (Biochem Lactoferm)
ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична культура Lactobacillus PLANTARUM (Biochem Lactoferm)

Чистий штам Lactobacillus plantarum
75 грн.
Пробіотична культура Lactobacillus RHAMNOSUS (Сакко)
ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична культура Lactobacillus RHAMNOSUS (Сакко)

Чистий штам Lactobacillus rhamnosus
75 грн.
Пропіоновокислі бактерії PROPIONIBACTERIUM FREUDENREICHII (Biochem Lactoferm)
ЧЕСНА ВАГА

Пропіоновокислі бактерії PROPIONIBACTERIUM FREUDENREICHII (Biochem Lactoferm)

Чистий штам Propionibacterium frendenreichii підвид Shermani
82 грн.
АКЦІЯ! Пробіотична культура V SAB 1 для рослинного молока (Сакко)
149 грн. ДЛЯ ВЕГАНІВ

АКЦІЯ! Пробіотична культура V SAB 1 для рослинного молока (Сакко)

Пробіотична культура для рослинного молока
132 грн.
Пробіотична закваска для йогурту ABY-3 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична закваска для йогурту ABY-3 (Хансен)

Сильна пробіотична культура
138 грн.
L. acidophilus (Даніско)
ЧЕСНА ВАГА

L. acidophilus (Даніско)

Чистий штам Acidophilus для кисломолочного продукту та сироваріння
242 грн.
Пробіотична культура Lactobacillus REUTERI
Немає ЧЕСНА ВАГА

Пробіотична культура Lactobacillus REUTERI

Чистий штам Lactobacillus reuteri
Показано з 1 по 11 із 11 (всього сторінок: 1)