Для побутових вакуумних пакувальників
180 грн.
Є в наявності

Вакуумні пакети застосовуються для кращого збереження продуктів (сири, м'ясні та ковбасні вироби, риба, птиця, морепродукти тощо), оскільки мають найбільші бар'єрні властивості, тобто здатні перешкоджати проникненню газів (таких як кисень, вуглекислий газ), водяної пари та сторонніх запахів.

Стабільна атмосфера всередині пакета здатна запобігти розвитку шкідливих мікроорганізмів і зберегти продукт для подальшого безпечного споживання. Вакуумний пакет зберігає свіжість, аромат, колір і смак продуктів, запобігає втраті ваги.

Переваги вакуумних рифлених пакетів для зберігання сиру:

  1. Зберігають свіжість і смак. Вакуумна упаковка захищає сир від контакту з повітрям, сповільнюючи процеси окислення і росту бактерій. Завдяки цьому сир довше залишається свіжим, не втрачає аромат і смак.
  2. Запобігають висиханню. Рифлена структура пакета дозволяє максимально відкачувати повітря, створюючи щільний вакуум навколо сиру і запобігаючи його обвітрюванню і затвердінню скоринки.
  3. Подовжують термін зберігання. У вакуумі сир може зберігатися в 2-3 рази довше в порівнянні зі звичайним зберіганням в контейнері або харчовій плівці.
  4. Універсальні для всіх типів сиру. Підходять для зрілих, молодих, м'яких і твердих сирів, зберігаючи їх текстуру, вологість і мікрофлору.
  5. Зручні та безпечні. Виготовлені з міцного харчового матеріалу. Легкі у використанні, герметичні, підходять для вакууматорів із зовнішнім відкачуванням повітря.
  6. Економія простору в холодильнику. Компактна вакуумна упаковка займає мінімум місця, дозволяє зручно організувати зберігання продукції.

Спосіб застосування:

  1. Відріжте від рулону відрізок необхідної довжини. Довжина відрізка повинна бути на 6 см більше довжини продукту.
  2. Запаяйте одну сторону відрізка за допомогою вакуумного пакувальника або запаювача.
  3. Помістіть продукт в пакет і використовуйте вакуумний пакувальник.

Для максимального продовження зберігання сиру (особливо м'якого сиру) у вакуумній упаковці слід використовувати антимікробний препарат НАТАМАКС.

Основні характеристики:

  • колір: прозорий
  • розмір: 28 см х 6 м
  • товщина плівки: 90 мкм (рифлена сторона) + 65 мкм (гладка сторона)

Виробник: Україна

Ще не було питань.

..
Домашний творог на закваске
Домашний творог на закваске
Творог с использованием закваски получается мягкий, без крупинок (которые не любят дети), сливочный, без кислинки и очень вкусный.Вся посуда, которая будет контактировать с молоком, должна быть чистой. Ее следует ошпарить кипятком. Для приг..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризацией называется ..

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..

ПОРОКИ СЫРНОЙ КОРКИ

ПОРОКИ СЫРНОЙ КОРКИ

Сырная корка является..