Сушені помідори у пластівцях

76 грн.
Є в наявності

Сушені (в'ялені) помідори в пластівцях - це продукт, особливо популярний в італійській кухні. Висушені томати позбавлені вологи, але мають багатий хімічний склад - це вітаміни С, РР, групи В, мінеральні речовини (магній, калій, фосфор, кальцій), цукри та харчові волокна. Але найголовніше, сушіння помідорів не руйнує лікопен - потужний антиоксидант і гепатопротектор, що надає овочам червоного кольору.

Сушені овочі мають дуже насичений смак і пряний запах. Тому достатньо зовсім невеликої кількості томатних пластівців, щоб надати неповторної пікантності супам, соусам чи м'ясним стравам.

Сушені томати можна використовувати як приправу як у сушеному, так і у відновленому вигляді, заливши водою на кілька годин перед приготуванням.

Основні характеристики:

  • склад: сушені помідори в пластівцях
  • колір: червоний
  • зовнішній вигляд: шматочки (пластівці)
  • фракція: 5х5 мм
  • вага: 100 г
  • термін зберігання: 24 місяці за кімнатної температури

Виробник: Китай

Ще не було питань.

Хаварти (рецепт приготовления)
Хаварти (рецепт приготовления)
Хаварти - это сыр из коровьего молока родом из Дании, который становится все более популярным в настоящее время. Хаварти обладает мягким сладковато-сливочным вкусом с легкой кислинкой, а его тело испещрено маленькими глазками. У Хаварти относите..
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта (рецепт приготовления)
Качотта - это итальянский полутвердый сыр с закрытой текстурой (без глазков). Качотта - достаточно популярный на своей родине сыр, его готовят в Италии повсеместно, используя различные сорта молока, а также дополняя различными добавками. В резул..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Календула (квіти для афінажу), 25 г
АФІНАЖ

Календула (квіти для афінажу), 25 г

Сухі квіти календули
35 грн.
Волошка (квіти для афінажу), 25 г
АФІНАЖ

Волошка (квіти для афінажу), 25 г

Сухі квіти синьої волошки
40 грн.
Паприка червона різана

Паприка червона різана

Для кулінарних страв, сиру та ковбаси
78 грн.

Рекомендуємо почитати

Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Разновидности сыров из козьего молока
Специи и приправы в сыроделии
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..