Форма для самопресованого сиру вагою до 0,6 кг
44 грн.
Є в наявності

Сирна форма до 0,6 кг "Ромашка-міні" має діаметр 12 см, що дозволяє використовувати її для виготовлення різних сортів сиру: Камамбера, Бринзи, Халлумі,  КачоттаРобіолаФету  та інших.

Стінки та дно форми мають перфорацію для відтоку зайвої сироватки, При цьому самі отвори для стоку сироватки імітують малюнок справжнього кошика з виноградної лози (а це матеріал, з якого виготовлялися перші сирні форми). Такий малюнок дозволяє сироватці відходити максимально швидко, залишаючи цінне сирне зерно усередині форми.

Форма виготовлена ​​з харчового пластику та відмінно підходить для виготовлення в домашніх умовах м'яких, розсольних, напівтвердих сирів та сирів з пліснявою. Товсті стінки форми дають можливість використовувати її для легкого підпресування.

Прорізи розташовані під особливим кутом, що дозволяє утримувати сирне зерно всередині форми, повністю віддаючи сироватку.

Основні характеристики:

  • верхній діаметр – 12 см
  • нижній діаметр - 11,5 см
  • висота - 7 см
  • об'єм - 600 мл
  • місткість – до 0,6 кг
  • матеріал - харчовий пластик
  • Колір білий

Виробник: Україна

Ще не було питань.

..
..
..
..

Рекомендовані товари

Мітки: форма для м'якого сиру, форма для сиру, форма для сиру з пліснявою, форма для качотти, форма для халумі, форма для сиру, форма для фети, форма для камамбера, форма для бри, форма для бринзи

Рекомендуємо почитати

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Специи и приправы в сыроделии
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..

Характеристика РАССОЛА ДЛЯ ПОСОЛКИ СЫРА