Для кротена і камамбера
32 грн.
Є в наявності

Пластикова форма для сиру до 300 г має діаметр 9,5 см і допоможе вам виготовити безліч сортів сиру в домашніх умовах. Така форма ідеально підходить для козячих сирів, які мають невелику вагу. Діаметр 9,5 см добре підходить для виготовлення сирів із пліснявою, які вирізняються невеликою формою: Кротен, Камамбер, стабілізований Камамбер.  Маленькі головки сиру завжди швидше дозрівають. 

Форма для сиру виготовлена з харчового поліпропілену, має щільні стінки, що дає змогу використовувати її для підпресування спеціальною кришкою-поршнем.  На дні є ніжки, які дають змогу сироватці стікати набагато швидше.

Основні характеристики:

  • вихід сиру - до 300 г
  • об'єм - 300 мл
  • висота - 7 см
  • діаметр верхній - 9,5 см
  • діаметр нижній - 8 см
  • вага - 30 г
  • наявність ніжок - є

Матеріал: харчовий пластик

Виробник: Україна

Ще не було питань.

..
Кроттен (рецепт приготовления)
Кроттен (рецепт приготовления)
Кроттен (полное название Кротен-де-шавиньоль) - небольшой сыр из козьего молока. Молодой сыр имеет размер около 5-6 сантиметров в диаметре и 2,5 сантиметров в высоту, при этом весит сырок около 130 грамм. Поверхность сыра покрыта характерны..
Банон (рецепт приготування)
Банон (рецепт приготування)
Банон - м’який французький сир із козячого молока (іноді із суміші козячого та овечого, але з переважанням козячого) родом із Альп Верхнього Провансу. Назву сиру дало мальовниче середньовічне містечко, розташоване на висоті 800 м між плато Контадур т..
..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Виды форм для приготовления сыра

Виды форм для приготовления сыра

Для изготовления различны..

Хлористый кальций в сыроделии

Хлористый кальций в сыроделии

Мы часто слышим о вре..

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..