Пластикова форма для сиру до 300 г має діаметр 9,5 см і допоможе вам виготовити безліч сортів сиру в домашніх умовах. Така форма ідеально підходить для козячих сирів, які мають невелику вагу. Діаметр 9,5 см добре підходить для виготовлення сирів із пліснявою, які вирізняються невеликою формою: Кротен, Камамбер, стабілізований Камамбер. Маленькі головки сиру завжди швидше дозрівають.
Форма для сиру виготовлена з харчового поліпропілену, має щільні стінки, що дає змогу використовувати її для підпресування спеціальною кришкою-поршнем. На дні є ніжки, які дають змогу сироватці стікати набагато швидше.
Основні характеристики:
- вихід сиру - до 300 г
- об'єм - 300 мл
- висота - 7 см
- діаметр верхній - 9,5 см
- діаметр нижній - 8 см
- вага - 30 г
- наявність ніжок - є
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: Україна
Ще не було питань.


Рекомендуємо почитати
Выбор молока для сыроделия
Основной ингредиент в..
Виды форм для приготовления сыра
Для изготовления различны..
Хлористый кальций в сыроделии
Мы часто слышим о вре..
Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ
Наиболее часто в сыре Кам..