- ...
- Головна
- Форми для сиру
- Форми для самопресованих сирів
Форма для сиру до 300 г (D9,5 см, h7 см)
Для кротена і камамбера
-
Рейтинг:
- Модель:0390
- Доступно:20 шт.
Пластикова форма для сиру до 300 г має діаметр 9,5 см і допоможе вам виготовити безліч сортів сиру в домашніх умовах. Така форма ідеально підходить для козячих сирів, які мають невелику вагу. Діаметр 9,5 см добре підходить для виготовлення сирів із пліснявою, які вирізняються невеликою формою: Кротен, Камамбер, стабілізований Камамбер. Маленькі головки сиру завжди швидше дозрівають.
Форма для сиру виготовлена з харчового поліпропілену, має щільні стінки, що дає змогу використовувати її для підпресування спеціальною кришкою-поршнем. На дні є ніжки, які дають змогу сироватці стікати набагато швидше.
Основні характеристики:
- вихід сиру - до 300 г
- об'єм - 300 мл
- висота - 7 см
- діаметр верхній - 9,5 см
- діаметр нижній - 8 см
- вага - 30 г
- наявність ніжок - є
Матеріал: харчовий пластик
Виробник: Україна
Ще не було питань.

Кроттен (рецепт приготовления)
Кроттен (полное название Кротен-де-шавиньоль) - небольшой сыр из козьего молока. Молодой сыр имеет размер около 5-6 сантиметров в диаметре и 2,5 сантиметров в высоту, при этом весит сырок около 130 грамм. Поверхность сыра покрыта характерны..

Банон (рецепт приготування)
Банон - м’який французький сир із козячого молока (іноді із суміші козячого та овечого, але з переважанням козячого) родом із Альп Верхнього Провансу. Назву сиру дало мальовниче середньовічне містечко, розташоване на висоті 800 м між плато Контадур т..
Рекомендовані товари
Закваска для сиру РЕБЛОШОН
СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
1000 Форма для сиру Качотта до 1 кг (D14,5 см, h7 см)
Для сиру Качотта, м'яких і сирів із пліснявою
38 Форма для сиру Качотта до 0,5 кг (D12,5 см, h7 см)
Для сиру Качотта та сирів із пліснявою
10 Ви дивилися
Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)
Фермент для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів
56 Захисна закваска LP (Biochem Lactoferm)
Для кисломолочних продуктів, м'яких та твердих сирів
10