Для виготовлення сирів із блакитною пліснявою (на 500 л)

347 грн.
Є в наявності

Penicillium Roqueforti PR це культура благородної блакитної плісняви від італійського виробника для приготування таких сирів як Стілтон, Рокфор, Горгонзол, Дор Блю. Поєднуючи з Geotrichum Candidum та Penicillium Candidum, плісняву Penicillium Roqueforti використовують для виготовлення сиру Камбоцола та Баварія Блю.

Пліснява розрахована на 500 л молока за умов фермерського виробництва сирів. Конкретні рекомендації щодо технології внесення та дозування плісняви ​​вам слід брати в рецепті або технологічній карті того сиру, який ви збираєтеся готувати (бо для кожного сиру та конкретного виду молока вони є індивідуальними).

Склад: Penicillium roqueforti

Дозування: на упаковці буде вказано вагу та норму внесення на заданий обсяг молока. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Спосіб застосування: додати порошок плісняви разом із заквасками на самому початку приготування сиру, почекати 2-3 хвилини і ретельно перемішати.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання плісняви здійснюється за негативної температури, перед розтином необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. В іншому випадку це може вплинути на активність та дію культур.
  2. Перед застосуванням плісняви ​​необхідно переконатися, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Застосовувати способом, передбаченим конкретною технологією приготування сиру.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 12 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Igea, Італія

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ирина / 06.06.2023
Флакон рассчитан на 500 л.,норма внесения 0,1 г,тогда общий вес должен быть 50 г-не стыковка ,или я не права?УТочните норму внесения на 10 л,я добавила 0,01г-плесень не проросла
Администратор Светлана
Во флаконе 5 г на 500 л молока, значит на 10 л молока необходимо 0,1 г плесени

Рекомендовані товари

Мітки: Блакитна пліснява Penicilium Roqueforti PR, Р. Roqueforti, пліснява для сиру, блакитна пліснява для сиру, пліснява для сиру дор блю, пліснява для сиру горгонцолла, закваски Даниско, пліснява та закваски Igea, закваски Хансен, закваски та пліснява Igea

Рекомендуємо почитати

Делаем сыр с мытой коркой

Делаем сыр с мытой коркой

Мягкие сыры с мытой к..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..