СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    середній

25 грн.
Є в наявності

Альпійський сир – також відомий як гірський сир або alpage сир, альпійський сир виробляється в горах із молока тварин, які паслися на високих гірських пасовищах. Альпійський сир може відноситися до швейцарського, французького або італійського сиру, зробленого в Альпах. Ви також можете знайти сир в США, який зроблено в альпійському стилі.

Сир Альпійський – це твердий сичужний сир. Цінується альпійський сир за те, що в ньому є багато вітамінів: C, B1, B6, B9, A, B1, E, PP (calorizator). Вони підвищують життєвий тонус,  зміцнюють організм.

Аромати альпійського сиру унікальні і роблять його фаворитом сирів. Аромат альпійського сиру зазвичай описується як горіховий, фруктовий, пряний, квітковий, трав’яний.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Швейцарія;
  • Тип сиру: твердий.
  • Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: відкрита, рівна, пластична .
  • Колір: кремовий.
  • Смак: горіховий, фруктовий, пряний, квітковий, трав’яний.
  • Термін визрівання: від 3 до 6 місяців.

Склад комплекту для приготування сиру «Альпійський сир»:

  1. Заквашувальна культура для сиру «Альпійський сир» (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

При покупці набору на 100 л молока мірна ложечка у ПОДАРУНОК!

Рівень складності приготування: середній

Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.

Вихід готового сиру: 10 % від обсягу молока

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування сиру «Альпійський».

 Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност

Успіхів Вам у домашньому сироробстві!

Ще не було питань.

Альпийский сыр (рецепт приготовления)
Альпийский сыр (рецепт приготовления)
Альпийский сыр - также известный как горный сыр или alpage сыр, альпийский сыр производится в горах из молока животных, которые паслись на высоких горных пастбищах. Альпийский сыр может относиться к швейцарскому, французскому или итальянскому сы..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати