- Доступно:100 шт.
- Рівень складності:середній
Альпійський сир – також відомий як гірський сир або alpage сир, альпійський сир виробляється в горах із молока тварин, які паслися на високих гірських пасовищах. Альпійський сир може відноситися до швейцарського, французького або італійського сиру, зробленого в Альпах. Ви також можете знайти сир в США, який зроблено в альпійському стилі.
Сир Альпійський – це твердий сичужний сир. Цінується альпійський сир за те, що в ньому є багато вітамінів: C, B1, B6, B9, A, B1, E, PP (calorizator). Вони підвищують життєвий тонус, зміцнюють організм.
Аромати альпійського сиру унікальні і роблять його фаворитом сирів. Аромат альпійського сиру зазвичай описується як горіховий, фруктовий, пряний, квітковий, трав’яний.
Характеристики готового сиру:
- Країна походження: Швейцарія;
- Тип сиру: твердий.
- Тип молока: з коров’ячого, козячого або овечого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
- Текстура: відкрита, рівна, пластична .
- Колір: кремовий.
- Смак: горіховий, фруктовий, пряний, квітковий, трав’яний.
- Термін визрівання: від 3 до 6 місяців.
Склад комплекту для приготування сиру «Альпійський сир»:
- Заквашувальна культура для сиру «Альпійський сир» (Dalton, Італія)
- Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)
При покупці набору на 100 л молока мірна ложечка у ПОДАРУНОК!
Рівень складності приготування: середній
Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.
Вихід готового сиру: 10 % від обсягу молока
УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування сиру «Альпійський».
Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.
Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност
Успіхів Вам у домашньому сироробстві!
Ще не було питань.