- Доступно:9 шт.
- Ароматоутворювальна здатність:висока
- Газоутворювальна здатність:відсутня
Мезофільно-термофільна закваска SU CASU - це концентрована ліофілізована культура для прямого внесення в молоко, завдяки своєму унікальному складу широко застосовується для приготування напівтвердих, твердих і надтвердих сирів типу Пармезан, Романо, Том, Грана, Пекорино Роман Маасдам, Емменталь та ін. Завдяки додаванню Lactobacillus helveticus та Lactobacillus lactis сприяє покращенню аромату сирів.
Для отримання сирів з великими глазками мезофільно-термофільну закваску SU CASU слід використовувати спільно з пропіоновими бактеріями, які дадуть сиру характерний солодкуватий смак, красиві великі очі і приємний аромат. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОГУ.
Склад:
- Streptococcus thermofillus
- Lactobacillus delbrueckii lactis
- Lactobacillus helveticus
Тип закваски: мезофільно-термофільна (на посилання відкриється список мезофільно-термофільних заквасок).
Найближчі АНАЛОГИ: немає
Розрахунок норми внесення закваски:
- Якщо ви придбали закваску на 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
- Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 50 DCU (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої плісняви. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість закваски в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.
Рекомендації щодо застосування:
- Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
- Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
- Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
- Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.
Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.
Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.
Виробник: Danisco France SAS (Франція)
У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.
УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Ще не було питань.
Мітки: Мезофільно-термофільна закваска Даниско, закваски Даниско в Україні, купити закваску SU CASU Даниско, закваски Danisco, купити закваски Danisco в Україні, закваска для твердого сиру Даниско, закваска для сиру Даниско