Для твердих та супер твердих сирів тривалої витримки (на 200 л та 1000 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    9 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    висока
  • Газоутворювальна здатність:
    відсутня

156 грн.
Є в наявності

Мезофільно-термофільна закваска SU CASU - це концентрована ліофілізована культура для прямого внесення в молоко, завдяки своєму унікальному складу широко застосовується для приготування напівтвердих, твердих і надтвердих сирів типу Пармезан, Романо, Том, Грана, Пекорино Роман Маасдам, Емменталь та ін. Завдяки додаванню Lactobacillus helveticus та Lactobacillus lactis сприяє покращенню аромату сирів.

Для отримання сирів з великими глазками мезофільно-термофільну закваску SU CASU слід використовувати спільно з пропіоновими бактеріями, які дадуть сиру характерний солодкуватий смак, красиві великі очі і приємний аромат. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОГУ

Склад:

  • Streptococcus thermofillus
  • Lactobacillus delbrueckii lactis
  • Lactobacillus helveticus

Тип закваски: мезофільно-термофільна (на посилання відкриється список мезофільно-термофільних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ: немає

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 50 DCU (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої плісняви. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість закваски ​​в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Danisco France SAS (Франція)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Мезофільно-термофільна закваска Даниско, закваски Даниско в Україні, купити закваску SU CASU Даниско, закваски Danisco, купити закваски Danisco в Україні, закваска для твердого сиру Даниско, закваска для сиру Даниско

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Дефекты сыра и как их избежать
Причины раннего вспучивания сыров в первые 5-10 суток